Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 14:59 Γράφτηκε από: 

Online live των ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC από τη σκηνή του WE

Την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 21:00 πραγματοποιείται η πρεμιέρα του online live των Θραξ Πανκc από τη σκηνή του WE, στο πλαίσιο του Stages A/Live της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Δελτίο Τύπου

Μέσα σε μια πρωτόγνωρα δυσχερή συγκυρία για τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα του πολιτισμού και ιδιαίτερα στις συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις που τόσο πολύ αγαπάμε, γεννήθηκε το STAGES A/LIVE.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens, σε μια προσπάθεια να υποστηριχθούν οι συναυλιακοί χώροι που λόγω της πανδημικής συνθήκης κινδυνεύουν. Να ξαναζωντανέψουν οι σκηνές που πλέον έχουν αδειάσει από καλλιτέχνες, τεχνικούς και θεατές. Μια προσπάθεια να υποστηριχθούν έμπρακτα οι άνθρωποι της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, τόσο οι καλλιτέχνες όσο και όλοι οι αφανείς συντελεστές και επαγγελματίες του κλάδου, χάρη στους οποίους απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας συναυλίες και τη μουσική που μας έχει (δια)μορφώσει. 

Όταν λοιπόν μας προσκάλεσε ο καλός φίλος και συνεργάτης Χρήστος Σαρρής, εμπνευστής και σκηνοθέτης του STAGES A/LIVE project να συνδράμουμε ως εταιρία παραγωγής στην προσπάθεια αυτή, φυσικά και δεχτήκαμε αμέσως με ενθουσιασμό. Δημιουργήθηκε λοιπόν άμεσα μια ομάδα από τους καλύτερους τεχνικούς ήχου και φωτισμού της πόλης και με τη σύμπραξη ενός εξαιρετικού κινηματογραφικού συνεργείου που ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μια σειρά κινηματογραφημένων live performances στους εμβληματικότερους συναυλιακούς χώρους της πόλης.

Το πρώτο πόνημα εξ'αυτών που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας είναι το ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC - Thrax Punks live at WE, το οποίο και θα μπορέσετε να απολαύσετε σε πρώτη προβολή αυτή την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 21.00, μέσω του διαδικτυακού Onassis channel στο Youtube.

Μέχρι να καταφέρουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί σε κάποια συναυλία, η μουσική μάς φέρνει λίγο πιο κοντά. Συντονιζόμαστε και απολαμβάνουμε υπέροχες εικόνες και μουσική, το καλύτερο αντίδοτο για την κοινωνική απομόνωση, απραξία και αποξένωση που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 21:00, οι Θραξ Πανκc έρχονται να μας μυήσουν στο δικό τους μουσικό ιδίωμα, που ακροβατεί ανάμεσα στο ρoκ, την ψυχεδέλεια και τους παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες. Όπως κάθε τους ζωντανή εμφάνιση ξεφεύγει από τα όρια της «τυπικής» ροκ συναυλίας, έτσι και αυτό το live στο Onassis Channel στο YouTube θα ικανοποιήσει τόσο εκείνους που αρέσκονται σε επίμονο headbanging μέσα σε «μπαρουτοκαπνισμένα» underground venues, όσο και αυτούς που δηλώνουν θιασώτες των μαραθώνιων πανηγυριών, τα οποία ειδικά τα καλοκαίρια ξεσηκώνουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Γιατί, όπως λένε οι ίδιοι οι Θραξ Πανκc, η μουσική είναι ένας τρόπος να φτιάχνουμε τον δικό μας κόσμο και να ζούμε σε αυτόν.

Μάθετε περισσότερα στο: https://www.onassis.org/el/news/stages-alive-present-thrax-punks-at-we



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι SOCIAL WASTE και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Τεχνόπολη

    Οι Social Waste και οι Θραξ Πανκc, δύο συγκροτήματα χτισμένα πάνω σε συνεργατικό πλαίσιο που τους ενώνουν η μουσική και οι αξίες τους, συμπράττουν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Τεχνόπολη.

  • Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στο Gagarin 205

    Οι Θραξ Πανκc κλείνουν το εξαιρετικά επιτυχημένο 2023, με μια βραδιά πανκοπανηγυροψυχεδέλειας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205.

  • Το 3o LAKE MODE FESTIVAL στο Φράγμα Θέρμης

    Από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου πραγματοποιείται το 3ο Lake Mode Festival στο Φράγμα Θέρμης, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών γνωστών για τον εκρηκτικό τους ήχο και τις συναρπαστικές τους εμφανίσεις.

  • To 7ο PUΛSAR ART FESTIVAL στη Σαμοθράκη

    Από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου διοργανώνεται το 7ο Pulsar Art Festival στον Πολιτιστικό Χώρο Εργοστάσιο της Σαμοθράκης.

  • Το line-up του ΡΙΖΕΣ ΦΕΣΤ στη Θεσσαλονίκη

    Οι Θραξ Πανκc, Γκιντίκι, Γιαγκίνηδες και Βάσω Βασιλειάδου συμμετέχουν στο Ρίζες Φεστ, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Sonik Arena της Θεσσαλονίκης.