10Απριλίου2021

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 19:04 Γράφτηκε από: 

Live streaming concert του ANSER

Live streaming concert πραγματοποιεί ο Anser τη Δευτέρα 1 Μαρτίου. Μαζί του, οι Andri J και Π.Ι.Ε.Β. (Bad Poetry Social Club).

Δελτίο Τύπου

Anser

Live Streaming Concert

Special Guests:

Andri J

Π.Ι.Ε.Β. (Bad Poetry Social Club)

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ώρα έναρξης: 22.00

Εισιτήριο εισόδου: 8 ευρώ.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ 

Μία Μαρτίου του 2019, κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι του Άδυτου. To “Πια Δε Με Νοιάζει”, σηματοδότησε την αρχή της νέας εποχής του Anser. Μίας περισσότερο μοναχικής διαδρομής καλλιτεχνικά, αλλά με πολλούς και πιστούς συνοδοιπόρους σε ένα ταξίδι γεμάτο κομμάτια που αγαπήθηκαν από όλη τη hip hop κοινότητα.

Δύο ακριβώς χρόνια μετά και με τα συναυλιακά stages, ανά τον πλανήτη να έχουν σιγήσει λόγω πανδημίας, ο Σπαρτιάτης καλλιτέχνης, επιστρέφει με ένα επετειακό Live Streaming Concert, με στιγμές από την πορεία του αλλά και παρουσίαση για πρώτη φορά των singles "Χαμαρέτου” και “Ίσως να μη γεράσουμε”, που στάθηκαν “άτυχα”, καθώς δεν δόθηκε ακόμη η ευκαιρία να παρουσιαστούν ζωντανά.

Επί σκηνής ο σταθερός συνοδοιπόρος του Anser, Andri J, αλλά και ο Π.Ι.Ε.Β. των Bad Poetry Social Club, ο οποίος ενδιάμεσα της ροής της συναυλίας, με φόντο ειδικά διαμορφωμένα για την περίσταση visuals, θα αφηγηθεί τα ποιήματα του.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε και να σχολιάσετε μαζί μας αυτή τη μαγική, όπως προβλέπεται βραδιά. Να είστε σίγουροι ότι θα διαβάσουμε τα σχόλια σας και ποιος ξέρει; Ίσως να απαντήσουμε επί σκηνής.

Σας περιμένουμε.

Ακούστε τα κομμάτια του Anser εδώ 

Ακούστε το νέο κομμάτι του Anser “Ίσως να μη γεράσουμε” εδώ 

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις:

Αλέξανδρος Σαλαμές

Τηλέφωνο: 6970034210

Mail: artontheroad@gmail.comE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter