16Απριλίου2024

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 15:39 Γράφτηκε από: 

Ακυρώνεται η συναυλία των JETHRO TULL στην Τεχνόπολη

Λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων Covid-19, η συναυλία των Jethro Tull στην Τεχνόπολη ακυρώνεται.

Δελτίο Τύπου

Η προγραμματισμένη συναυλία των Jethro Tull στις 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθεί δυστυχώς.

Οι δυσοίωνες επιδημιολογικές προβλέψεις, η έξαρση των κρουσμάτων και ο φόβος επικείμενων νέων περιορισμών στις ταξιδιωτικές  μετακινήσεις με επιβολή καραντίνας  για όσους ταξιδεύουν από και προς τη χώρα μας, δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της συναυλίας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και ελπίζουμε ότι το 2021 θα έχουμε τους Jethro Tull ξανά κοντά μας!

Η διαδικασία επιστροφής εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Ticketmaster

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το δίκτυο καταστημάτων Public, μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα κατά τις ώρες λειτουργίας τους, από την Παρασκευή 28 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Viva

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (είτε ηλεκτρονικά είτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα), θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με μετρητά από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Viva, θα λάβουν ενημερωτικό email με οδηγίες.

Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήριά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@highpriority.gr.

Η συναυλία των Jethro Tull δεν θα πραγματοποιηθεί δυστυχώς και ο Ian Anderson μας εξηγεί στο video.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read


Newsletter