19Μαρτίου2024

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 19:47 Γράφτηκε από: 

Ντουέτο με ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ και ΦΩΤΗ ΣΙΩΤΑ στην Τεχνόπολη

Ο Παύλος Παυλίδης και ο Φώτης Σιώτας συναντιούνται ως ντουέτο την Τετάρτη 22 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

Δελτίο Τύπου

Παύλος Παυλίδης

dueto 2 live με τον Φώτη Σιώτα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η προπώληση θα ξεκινήσει 2 Ιουλίου

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στις καλοκαιρινές σκηνές παρέα με έναν εξαιρετικό μουσικό, τον Φώτη Σιώτα. Oι δυο τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό. Λίγες ημέρες αφού θα ανοίξουν και επίσημα οι ανοιχτοί χώροι σε όλη την Ελλάδα, οι δύο καλλιτέχνες μας προσκαλούν στις 22 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ο Παυλίδης και ο Σιώτας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου δίνοντας τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε εδώ, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Παύλος Παυλίδης dueto με τον Φώτη Σιώτα. Μια διαφορετική συνεργασία και ένα πρόγραμμα - έκπληξη που θα μας κάνει παρέα αυτό το καλοκαίρι και θα μας δώσει μια ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο.

Παύλος Παυλίδης dueto 2 live

με τον Φώτη Σιώτα

22 Ιουλίου | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21.00

Η προπώληση θα ξεκινήσει 2 Ιουλίου

Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, λούπες & φωνητικά

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 13€

Προπώληση:

viva.gr

Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Παραγωγή: NOVEL VOX

Email: novelvox@novelvox.com.gr | Web: Novel Vox  | Facebook | Instagram | Youtube

Follow Παύλος Παυλίδης

Facebook

YouTube

Follow Φώτης Σιώτας

Facebook

Instagram

Επικοινωνία – Προβολή στα Media

Zuma Communications

Consulting, Public Relations, Culture

Facebook . Instagram . LinkedIn

Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | m. 6980 571057 | chara@zumacom.gr

Νίνα Αλτάνη | t. 210 3224765 | m. 698 55 60600 | nina@zumacom.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι LUNARSEA και οι SCARFLOOD στο CHANIA ROCK FESTIVAL
    Οι LUNARSEA και οι SCARFLOOD στο CHANIA ROCK FESTIVAL

    Οι Ιταλοί melodic death metallers Lunarsea και οι Ρεθυμνιώτες rockers/metallers Scarflood κλείνουν το line-up της πρώτης ημέρας του Chania Rock Festival, ανεβαίνοντας την Παρασκευή 26 Ιουλίου στη σκηνή του Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου στο πλευρό των Blind Guardian και Exodus.

  • Οι THE VULCAN ITCH στο An Club
    Οι THE VULCAN ITCH στο An Club

    Το groove rock power trio των The Vulcan Itch παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ “Rise of the Fallen” την Πέμπτη 11 Απριλίου στο An Club, με special guests τους The Page of Cups και Kidney Black.

  • Το μήνυμα του DENNIS STRATTON για τη συναυλία των MAIDEN UNITED στο An Club
    Το μήνυμα του DENNIS STRATTON για τη συναυλία των MAIDEN UNITED στο An Club

    O Dennis Stratton, κιθαρίστας των Iron Maiden στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, στέλνει το δικό του μήνυμα στο κοινό ενόψει της συναυλίας των Maiden uniteD, την Παρασκευή 12 Απριλίου στο An Club.

  • Οι DEUS στο Floyd
    Οι DEUS στο Floyd

    Έχοντας καθιερωθεί ως μια από τις πλέον ευρηματικές, δαιμόνιες και εμπνευσμένες μπάντες της γενιάς της, οι dEUS έρχονται με νέο υλικό και όλα τα γνωστά τους τραγούδια στην αγαπημένη τους Ελλάδα, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Floyd.

  • Οι SOCIAL WASTE και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Τεχνόπολη
    Οι SOCIAL WASTE και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Τεχνόπολη

    Οι Social Waste και οι Θραξ Πανκc, δύο συγκροτήματα χτισμένα πάνω σε συνεργατικό πλαίσιο που τους ενώνουν η μουσική και οι αξίες τους, συμπράττουν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Τεχνόπολη.

Also Read

  • Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ στο Floyd

    Ο Παύλος Παυλίδης ανεβαίνει το Σάββατο 13 Απριλίου με ανανεωμένη ομάδα μουσικών στη σκηνή του Floyd, για μια electro-punk οπτικοακουστική γιορτή διαφορετική από εκείνες που έχουμε συνηθίσει.

  • “Το νέο Νέο Κύμα”: Μια συλλογή της Veego Records για τον Αυτισμό

    Η Veego Records κυκλοφορεί τον δίσκο “Το νέο Νέο Κύμα”, μια συλλογή εμπνευσμένη και αφιερωμένη στους μικρούς και μεγαλύτερους ήρωες που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό και τις οικογένειές τους.

  • Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ στην Τεχνόπολη

    O Παύλος Παυλίδης επιστρέφει παρέα με τους Hotel Alaska στην Τεχνόπολη, για ένα δυναμικό best-of πρόγραμμα την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

  • Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ στο CHANIA ROCK FESTIVAL

    Οι Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska ανεβαίνουν στη σκηνή του Chania Rock Festival την Κυριακή 30 Ιουλίου, με τους Paradise Lost, Geoff Tate (performing “Operation: Mindcrime”) και Σάκη Τόλη να έχουν ήδη ανακοινωθεί για το Σάββατο 29 Ιουλίου.

  • Το HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL στα Καλάβρυτα

    Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου πραγματοποιείται το Helmos Mountain Festival, μια μεγάλη γιορτή γεμάτη δράση και μουσική στους πρόποδες του Χελμού στα Καλάβρυτα.


Newsletter