11Αυγούστου2020

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 12:50 Γράφτηκε από: 

Ανακοίνωση μη πραγματοποίησης των εμφανίσεων των EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN στην Ελλάδα

Λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις των Einstürzende Neubauten στο Long Beach Festival και στο Θέατρο Βράχων δεν θα πραγματοποιηθούν.

Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση σχετικά με τις εμφανίσεις των Einstürzende Neubauten στην Ελλάδα

Αγαπητοί φανς των Einstürzende Neubauten,

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω της πανδημίας του COVID-19 οι εμφανίσεις των Einstürzende Neubauten στην Ελλάδα που είχαν προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου 2020 στο Long Beach festival 2020 και τις 21 Ιουλίου 2020 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η απόφαση αυτή μας λυπεί όσο καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει.

Η συμπαράσταση του κοινού μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και φέρνει στην επιφάνεια ένα στοιχείο που θα μας ενώνει πάντα – η κοινή μας αγάπη για τη μουσική και τις συναυλίες.

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε ΔΥΝΑΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ. Στο ενδιάμεσο βάλτε τη μουσική στη διαπασών με τη σκέψη ότι οι συναυλίες θα είναι σύντομα και πάλι κομμάτι της ζωής

Eυχαριστούμε όλους τους φανς για την κατανόηση.

Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για τους αγοραστές εισιτηρίων.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter