25Απριλίου2024

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 20:22 Γράφτηκε από: 

Αλλαγή ημερομηνίας για το BATTLE OF THE GARAGES στο Gagarin 205

Για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου μεταφέρεται το Battle of the Garages με τους Fleshtones, Sick Rose και Sound Explosion στο Gagarin 205.

Δελτίο Τύπου

Λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης με τον κορωνοϊό, το φεστιβάλ Battle Of The Garages μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία.

Όσα εισιτήρια έχουν διατεθεί ισχύουν κανονικά και για την νέα ημερομηνία.

BATTLE OF THE GARAGES

THE FLESHTONES | THE SICK ROSE |THE SOUND EXPLOSION

Μία ιδέα, ένα όνειρο, ένα φεστιβάλ που παίρνει σάρκα και οστά στις 12 Νοεμβρίου στο Gagarin 205. Τρεις από τις πιο αντιπροσωπευτικές garage μπάντες, από Αμερική, Ιταλία και Ελλάδα θα μοιραστούν την σκηνή του Gagarin σε μια βραδιά βουτηγμένη στο fuzz και την farfisa.

Οι Νεοϋρκέζοι Fleshtones κάνουν το συναυλιακό τους ντεμπούτο το 1976 στο κλαμπ CBGB’s. Σε μια πορεία 40+ χρόνων, απαριθμούν αμέτρητα lives, κυκλοφορίες και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Η παρέα των Streng, Zaremba, Milhizer και Fox θα βάλει φωτιά στην σκηνή του Gagarin και θα μας παρασύρουν με τον ρυθμό τους σε ένα ατελείωτο πάρτυ αγνού ροκ εντ ρολ… Sha La La La La!

Οι Ιταλοί Sick Rose ένα από τα πιο ιστορικά garage group της Ευρώπης, ιδιαίτερα γνωστοί για τους καταιγιστικούς ρυθμούς, το βουτηγμένο στην farfisa ήχο τους και τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Luca Re που σου τρυπάνε το μυαλό. Θα ανέβουν στην σκηνή του Gagarin σε ένα ξεχωριστό live, όπου θα παίξουν κομμάτια αποκλειστικά από την πρώτη τους garage περίοδο και ιδιαίτερα από το ιστορικό LP τους Faces από το 1986… Nothing To Say!

Οι δικοί μας The Sound Explosion δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Σε μια πορεία σχεδόν 30 χρόνων, το συγκρότημα που ξεκίνησε αυτό που αποκαλούμε garage σκηνή στην Ελλάδα και το οποίο συνεχίζει ακάθεκτο και πιο δυναμικό από ποτέ, επιστρέφει σε ένα χώρο που τον θεωρούνε πλέον σπίτι τους, για να μοιραστούν την σκηνή με δύο αγαπημένες τους μπάντες και να χαθούμε μαζί τους στο χρόνο, φορτίζοντας τις μπαταρίες μας με fuzz, farfisa και ουρλιαχτά… Lost In Τyme!

Τιμή εισιτηρίου: early bird 18 ευρώ, προπώληση 20 ευρώ, ταμείο 22 ευρώ

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά | 11876

Online | viva.gr

Φυσικά σημεία | Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter