02Μαρτίου2021

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:22 Γράφτηκε από: 

Ενημέρωση από το EJEKT FESTIVAL

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημέρες του Ejekt Festival, στις 5 Ιουνίου και 13 Ιουλίου, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε περίπτωση διαφοροποίησης της κατάστασης.

Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι του EJEKT,

λαμβάνουμε αιτήματα σχετικά με το πώς επηρεάζει το φεστιβάλ o κοροναϊός, γι’ αυτό θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση.

Η πανδημία του κοροναϊού, μεταξύ όλων των άλλων πτυχών της καθημερινότητας, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις διοργανώσεις συναυλιών σε όλο τον πλανήτη. Εφόσον οι χώρες έχουν αρχίσει να λαμβάνουν σοβαρά μέτρα και σκληρά μέτρα, είμαστε αισιόδοξοι ότι η κατάσταση θα επιλυθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι οι απόλυτες προτεραιότητες μας, παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά τα γεγονότα και, όντας σε διαρκή επαφή με τις ελληνικές αρμόδιες αρχές, λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Οι δύο ημέρες του EJEKT Festival 2020, στις 5 Ιουνίου και 13 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Προφανώς η κατάσταση εξελίσσεται διαρκώς. Αν αλλάξει κάτι, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και την υποστήριξή σας,

Η ομάδα του EJEKT FestivalE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter