29Μαρτίου2024

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 18:49 Γράφτηκε από: 

Τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ live στο Κύτταρο

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Κύτταρο.

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΜΩΡΑ στη ΦΩΤΙΑ

BEST OF LIVE!!

Τα Μωρά στη Φωτιά… στα καλύτερα τους!!

«Η ΕΙΔΗΣΗ...»!!

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ βρίσκεται στο Λονδίνο και ηχογραφεί μια δουλειά έκπληξη!! Μπροστά στην SSL G (φώτο) aka “Jaqueline”, τη θρυλική κονσόλα του Prince, στην οποία έχουν ηχογραφηθεί album από καλλιτέχνες όπως ο Eric Clapton, Robert Plant, Duran Duran, Rolling Stones κ.α. ετοιμάζει μια καινούργια δουλειά, που θα κυκλοφορήσει από την Plus Rec σε βινύλιο στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020.

Μια συλλεκτική παραγωγή πολύ υψηλών προδιαγραφών που συνδέεται με την ιστορία των Μωρά Στη Φωτιά και τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος!! Σύντομα περισσότερα..

«ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...» !! 25.1.2020

Οι «Λύκοι που γλυτώσανε απ’ το κυνήγι» σε οργιώδη κατάσταση τον τελευταίο χρόνο αφού ισοπέδωσαν το Κύτταρο ισάριθμες φορές στις τελευταίες τους δυο επισκέψεις στην Αθήνα, τριτώνουν το… καλό, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου με ένα «Μωρά στη Φωτιά πανδαιμόνιο» στο Κύτταρο, εκεί που το ουρλιαχτό τους αντηχεί πάντα πιο δυνατά…

Ετοιμάσου για… να ζήσεις την απόλυτη ροκ συναυλία, να ξεχάσεις τον καθημερινό σου εαυτό και να τον ξαναβρεις, μέσα από εκατοντάδες φωνές σαν ΜΙΑ, από ανομολόγητες κατά ριπάς αλήθειες μέσα σε ένα ασταμάτητο groove και βαθιά ευαίσθητες μελωδίες, όλα τα στοιχεία εκείνα που κράτησαν ζωντανή την πιο εύφλεκτη μπάντα της χώρας που… ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ!!!!

Ετοιμάσου για… «Μανιφέστο», «Κάτω στην Πόλη», «Παυσίπονο», «Υποσχέσεις», «Third Uncle», «Σκυλίσια Μέρα», «Βαβυλωνία», «Θεατρίνοι», «Funk Πάθη», «Παπαγάλος», «Ηρωίνη», «Χαμαιλέον», «Εμβατήριο πένθιμο και κατακόρυφο», «Το Παιχνίδι», «Μοιραίο Καραβάνι», «Αδέρφια στην Κόλαση», «Δον Κιχώτες», «Η φωλιά του Κούκου», «Διλήμματα», «Σαλονίκη», «Αποτυχημένο παιδί», «Είδωλα», «Γκρίζο Background», «Christine», «Αδρεναλίνη», και πολλά μα πολλά άλλα…

Ετοιμάσου για…

FB Event:

https://www.facebook.com/events/646387472767398/

ΚΥΤΤΑΡΟ:

ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ www.kyttarolive.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 8224134 / info@kyttarolive.gr

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (από 20/12):

VIVA.GR:  http://www.viva.gr/

Reload Stores:  https://www.facebook.com/ReloadStores

Seven Spot:  http://www.sevenspot.gr/

11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου:  http://www.11876.gr/

Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία: http://www.evripidis.gr/

Αθηνόραμα:  http://www.athinorama.gr/

Viva Spot Τεχνόπολη:  Δευτ - Σαβ 11:00πμ - 19:00μμ.

Yoleni's: Δευτ - Κυρ: 12:00 - 20:00.

ΚΥΤΤΑΡΟ www.kyttarolive.gr (ώρες-συναυλιών).

WIND.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter