Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 18:18 Γράφτηκε από: 

Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία του REMI + THE ROAD στο White Noise

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το εξ αναβολής full band show του Remi & the Road στο White Noise.

Δελτίο Τύπου

REMI & THE ROAD full band show

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, White Noise (Ευμολπιδών 20, Γκάζι)

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 5€

Προπώληση: www.remiandtheroad.com

FB Event: www.facebook.com/events/2451765911706057

Τα 10 αγαπημένα άλμπουμ του REMI + THE ROAD

Ο Remi & the road θα εμφανιστεί στο White Noise στην Αθήνα με ολόκληρη την μπάντα και δύο χορευτές Rock & Roll, για μια μοναδική εμφάνιση σε ένα δυνατό μουσικό-χορευτικό show.

Ο τραγουδοποιός Remi & the road παρουσιάζει ένα show Folk – Country – Americana – Rock & Roll μουσικής μέσα από τη δική του πλούσια δισκογραφία, καθώς επίσης και από ήρωες της εποχής όπως ο Johnny Cash, ο Bob Dylan και ο Leonard Cohen.

Ο Remi & the road έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με ορόσημα τις περιοδείες που μοιράστηκε με τον Sivert Høyem (Madrugada) ως opening act για 3 χρονιές, τους Puressence, τον Howe Gelb (Giant Sand) και τον Rob Coffinshaker.

Έχει επίσης διακριθεί με το 1ο βραβείο στο Band’s Festival του Βόλου, παραγωγής του Kiss Fm και έχει εμφανιστεί ζωντανά στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο παρουσιάζοντας δισκογραφικά του έργα.

Η χαρακτηριστική μπάσα φωνή του σε συνδυασμό με μελωδίες που ταξιδεύουν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ιρλανδική παράδοση που κρύβει η Folk μουσική στις καταβολές της, δημιουργούν μια ατμοσφαιρική βραδιά που πλαισιώνεται από αληθινές ιστορίες και αφηγήσεις.

O Remi & the road μεγάλωσε στις Σπέτσες. Από το 2019 ερμηνεύει Folk, Country, Americana μουσική σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δισκογραφία:

“Street Serenade” (2011)

“The Gospel of the Road” (2012)

“The Road not Taken” (2014)

“Music for Wolves” (2016)

“100 Lives” (2017)

“The Heartspace” (2018)

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.remiandtheroad.com/

https://www.facebook.com/Remiband/

https://www.facebook.com/Whitenoisemusicplacepage/



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read