Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 17:00 Γράφτηκε από: 

Παρουσίαση δίσκου από τους ΛΑΡΓΚΟ στο Gagarin 205

Οι Λάργκο παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Tα Λάθη” την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Gagarin 205.

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΛΑΡΓΚΟ – παρουσίαση δίσκου Τα Λάθη

Guests: Χρήστος και Λεωνίδας (Social Waste)

Τιμή Εισιτηρίου: προπώληση 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ

Σημεία Προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, Reload, Seven Spots, καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s και στο Viva Spot Τεχνόπολης

Οι Θεσσαλονικείς Λάργκο, το σχήμα με τον ιδιαίτερο και πολυσυλλεκτικό ήχο, δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου (EP) και έχοντας βρεθεί σε μικρά και μεγάλα stage σε όλη τη Ελλάδα κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο “Τα Λάθη”. Ηλεκτρικές κιθάρες που μας συνδέουν με το πάλαι ποτέ Ελληνικό Ροκ του 90’, παραδοσιακά πνευστά που ξεπροβάλλουν μέσα από ψυχεδελικά τοπία, ζωηροί ρυθμοί που υποστηρίζουν τους έντονα κοινωνικούς στίχους και καταλήγουν να είναι η λοξή ματιά του σχήματος για όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Το τραγούδι “Περιπατητές του Κόσμου” συνυπογράφουν μαζί με το hip hop συγκρότημα Social Waste οι οποίοι επιμελήθηκαν τους στίχους και τις ερμηνείες. Στον δίσκο συναντάμε και μια διασκευή του συγκροτήματος σε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τίτλο “ο λαγός”.

Οι Λάργκο είναι οι:

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα)

Τάσος Κοφοδήμος (φωνή, ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα)

Παύλος Μέτσιος (τρομπέτα)

Φίλιππος Φασούλας (κλαρίνο)

Μανόλης Σταματιάδης (ακορντεόν, πλήκτρα)

Πάνος Βουλγαράκης (ηλεκτρικό μπάσο)

Κώστας Αναγνώστου (τύμπανα)

Ορέστης Πατσινακίδης (Ηχοληψία)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read

  • Το line-up του 41ου RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς

    Οι Chinese Man, V.I.C., Planet of Zeus, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Nightstalker, Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο 41ο River Party, το διάστημα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.

  • Αντιφασιστική συναυλία αλληλεγγύης στο Gagarin 205

    Αντιφασιστική συναυλία αλληλεγγύης πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Gagarin 205, με τη συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης και των Παντελή Αμπαζή, Κίτρινα Ποδήλατα, Υακίνθης Λάγιου, Σοφίας Παπάζογλου, Μάνου Πυροβολάκη, Ναταλίας Ρασούλη, Αγγελικής Τουμπανάκη, Ιωάννας Φόρτη, Απόστολου Ρίζου, Δημήτρη Πουλικάκου και Νίκου Σπυρόπουλου, MC Yinka, Jerome Kaluta, Duyou, RadioSol και Λάργκο.

  • Ανταπόκριση: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ w/ Λάργκο @ Τεχνόπολη

    Όταν κατά τη διάρκεια μιας ακόμη συναυλίας όπου συνέβη το αδιαχώρητο και οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν ώρες ώρες χαοτικές, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εξομολογήθηκε ότι δεν περίμενε ποτέ να συμβαίνει αυτό στη ζωή του, όλοι και όλες ξέρουμε ότι το εννοούσε.

  • Οι λεπτομέρειες για τη συναυλία του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στην Τεχνόπολη

    Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη. Τη συναυλία ανοίγουν οι Λάργκο.

  • ΛΕΛΕΚΙΟΣ ΦΙΕΣΤΑ με τους ΜΑΛΑΜΑ, ΑΓΓΕΛΑΚΑ, ΠΑΥΛΙΔΗ

    Οι Σωκράτης Μαλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης & B-Movies και Λάργκο συμμετέχουν στο φεστιβάλ Λελέκιος Φιέστα, την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Αυγούστου στη Νέα Κίο του Ναυπλίου.