18Απριλίου2024

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 13:17 Γράφτηκε από: 

Τα opening acts των UNDERGROUND YOUTH σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Οι Psychedelic Trips to Death και ο Οδυσσέας Τζιρίτας αντίστοιχα ανοίγουν τις συναυλίες των Underground Youth, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Fix Factory of Sound και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Δελτίο Τύπου

Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!

H post-punk / psych rock μπάντα από το Manchester, η οποία έχει ήδη χτίσει μία σχέση γεμάτη πάθος και αμοιβαία εκτίμηση με το ελληνικό κοινό, θα γιορτάσει μαζί μας 10 χρόνια πορείας, παρουσιάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της album, “Montage Images Of Lust & Fear"!

Tην Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) θα ζήσουμε δυο ακόμα σαγηνευτικές βραδιές,  καθώς η δύναμη και η ουσία των Underground Youth ανέκαθεν βρισκόταν, κυρίως, στη σκηνική τους παρουσία.

Το πρόγραμμα

Πόρτες, ταμείο 20.00

Psychedelic trips to death (Fix) | Οδ. Τζιρίτας (Fuzz) 21.20

The Underground Youth 22.30

Η προπώληση για την Αθήνα συνεχίζεται στα 20 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 23 ευρώ.

Η προπώληση για τη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται στα 17 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 20 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr/event/undergroundyouth / 

Φυσικά σημεία Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00

Opening acts:

Ο Οδυσσέας Τζιρίτας  και η μπάντα του θα είναι το opening act στην συναυλία των Underground Youth στο Fuzz. Το φετινό ντεμπούτο album του "Βutterflies" τον τοποθέτησε μεμιάς στα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της νέας εναλλακτικής σκηνής της χώρας. Ο ίδιος αποκαλεί τον ήχο του "pop", ιδανικός χαρακτηρισμός για να συμπεριλάβει το πλήθος επιρροών από διαφορετικά είδη. Με το παρόν όλο δικό του, τις κριτικές και την ανταπόκριση των θεατών στις συνεχείς εμφανίσεις του να είναι αποθεωτικές, το μέλλον φαίνεται λαμπρό.

Οι PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH θα είναι το opening act στην συναυλία της Θεσσαλονίκης. Συνδυάζοντας σκοτεινής ποιότητας "τείχη" ήχου και ηλεκτρονικά beats, οι Psychedelic Trips To Death, είναι ενεργοί σχεδόν δέκα χρόνια. Μετά από αρκετά και εκκωφαντικά live στο βιογραφικό τους ετοιμάζουν και ηχογραφούν την τρίτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

The Underground Youth + opening acts

Πληροφορίες, αγορά εισιτηρίων www.fuzzclub.gr / www.fixfactoryofsound.gr

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014), και Σάββατο 5 Οκτωβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817).

Επικοινωνία:

Θωμάς Μαχαίρας / thomasmachairas@fuzzproductions.gr / 6936 161979

Γιάννης Λυμπέρης / johnlimberis@fuzzproductions.gr / 6945 622781

Ιωάννα Μεταξοπούλου (Θεσσαλονίκη) / metaxopoulou@gmail.com / 6944 188878



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read


Newsletter