18Απριλίου2024

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 14:57 Γράφτηκε από: 

Το line-up του NEW LONG FEST στη Νέα Μάκρη

Με τη συμμετοχή των Vodka Juniors, Deaf Radio, Tuber, Bazooka και πολλών ακόμη ονομάτων πραγματοποιείται το 15ο New Long Fest, το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Δελτίο Τύπου

Η διοργάνωση του New Long Festival έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη 15η edition της, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης και όπως φαίνεται θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Σε εκκρεμότητα μένει η ανακοίνωση ενός ακόμη headliner που επίκειται στο προσεχές διάστημα. Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου του φεστιβάλ και όλες τις πρώτες πληροφορίες:

NEW LONG FEST 2019

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Ιουλίου

Στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

(Πρώην Αμερικάνικη βάση) Λεωφ. Μαραθώνος 196

Είσοδος: 8 ευρώ ανά ημέρα – Ώρα έναρξης: 17:30

Vodka Juniors

+ 1 headliner TBA

Deaf Radio

Tuber

Bazooka

Godsleep

SixForNine

Monovine

Insect Radio

Sadhus

Automaton

The Overjoyed

All Vows Collapse

Furor

Diver Down

Loud Silence

Το New Long Fest, η μακροβιότερη εν ζωή underground φεστιβαλική διοργάνωση του καλοκαιριού, επιστρέφει ανανεωμένη για την 15η και μεγαλύτερη μέχρι στιγμής edition, έχοντας -όπως πάντα- στο line-up της τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του εγχώριου σκληρού και εναλλακτικού ήχου.

Σε μία υπέροχη τοποθεσία, πέντε μόλις λεπτά μακριά από τη θάλασσα, το New Long Fest, θα περιλαμβάνει και φέτος -εκτός από πληθώρα μουσικών συναυλιών- στα πλαίσια της άκρως οργανωμένης υποδομής του, merchandise stands (LPs, CDs, ρουχισμός, αξεσουάρ), food stalls (μεγάλη ποικιλία σε φαγητό και ποτό), εκθέσεις εικαστικών και άλλα side activities που θα σας κρατήσουν συντροφία σε μία μοναδική ολοήμερη φεστιβαλική εμπειρία, που χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται, καταξιώνεται και επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο την θέση που κατέχει στον ελληνικό φεστιβαλικό χάρτη.

Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της σκληρής και εναλλακτικής μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παραβρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Για τους υπόλοιπους, η συνταγή είναι γνωστή: 20 & 21 Ιουλίου ραντεβού στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEW LONG ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

• Facebook: www.facebook.com/NewLongFest

• Instagram: www.instagram.com/newlongfest

► Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/342497369768841



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Ανταπόκριση: TUBER w/ Universe217 @ Gagarin 205 Live Music Space

    Από τις πιο ωραίες “λοκαλιές” που θα μπορούσαμε να ζήσουμε, με δύο γκρουπ που κάθε φορά που επιλέγουν να ανέβουν στη σκηνή, μας προσφέρουν κάτι που δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί με λέξεις.

  • Οι BLACK STONE MACHINE στο Κύτταρο

    Συνδυάζοντας τον σκληρό ήχο με τα blues και την country rock, οι Black Stone Machine παρουσιάζουν το νέο τους EP την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο, με special guests τους SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame.

  • Δισκοκριτική: TUBER - “Joyful Science”

    Ακριβώς 6,5 χρόνια (ή 2.375 ημέρες) χρειάστηκε να περιμένουμε για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος που αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για την εγχώρια σκηνή, αλλά για ολόκληρο το διεθνές instrumental rock κίνημα.

  • Δισκοκριτική: SADHUS, THE SMOKING COMMUNITY - “Illegal Sludge”

    Ακούμε σωστή ποιοτική μουσική, που μεγαλώνει γερά παιδιά.

  • Οι SADHUS, THE SMOKING COMMUNITY στο An Club

    Οι ισοπεδωτικοί Sadhus, The Smoking Community παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Illegal Sludge”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο An Club, με special guests τους Acid Mammoth.


Newsletter