04Ιουλίου2020

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 16:14 Γράφτηκε από: 

Το line-up του ZAGORI ARTS FESTIVAL

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιείται το Zagori Arts Festival στις Νεγάδες Ζαγορίου.

Δελτίο Τύπου

Zagori Arts Festival

Το Zagori Arts Festival είναι ένα νέο εγχείρημα που φιλοδοξεί να εξελιχθεί στη μεγάλη ετήσια γιορτή τεχνών του Ζαγορίου. Σκοπός αυτής της γιορτής είναι να προωθήσει την ομορφιά της φύσης του Ζαγορίου και των κατοίκων του. Θέλουμε να δώσουμε χώρο στους απλούς ανθρώπους που με αγάπη, ταλέντο και μεράκι δημιουργούν μικρούς θησαυρούς με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Οι νέοι του Ζαγορίου, των Ιωαννίνων, της Ηπείρου και όχι μόνο, γιορτάζουμε τις Τέχνες, τη Φύση και τη Ζωή! Δύο μέρες στους πανέμορφους τόπους του Ζαγορίου στα 1100μ υψόμετρο. Μία διοργάνωση για μικρούς και μεγάλους υπέρ της προστασίας του φυσικού μας πλούτου και απέναντι σε κάθε σχέδιο «ανάπτυξης» μέσω της λεηλάτησης και καταστροφής του περιβάλλοντος.

Το Zagori Arts Festival είναι μία γιορτή ανοιχτή προς όλους και ενάντια σε κάθε είδους εκμετάλλευση, ρατσισμό και διακρίσεις.

Ραντεβού κάτω από το πλάτανο…

15-16 Ιουνίου 2019

Νεγάδες, Ζαγόρι

Εισιτήρια:

Προπώληση: 2ήμερο 8 ευρώ (πληροφορίες σύντομα)

Στην Είσοδο: 2ήμερο 10 ευρώ

1η μέρα 5 ευρώ

2η μέρα 7 ευρώ

Κάτω των 18 δωρεάν

Ελεύθερο κάμπινγκ

Περισσότερες πληροφορίες

Facebook page: www.facebook.com/ZagoriArtsFest

Facebook event: https://www.facebook.com/events/382754382562649/E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Το τελικό line-up του LONG BEACH FESTIVAL 2.0

  Ανακοινώθηκε το τελικό line-up του Long Beach Festival 2.0, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Terra Republic στην Πύδνα.

 • Το line-up του IMMIGRANIADA FESTIVAL στο Gagarin 205

  Με τη συμμετοχή των Panx Romana, Baildsa, Γυμνά Καλώδια και Daphne Bluebird & DJ Marble πραγματοποιείται το Immigraniada Festival, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205, όπου και θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών ένδυσης για παιδιά και έφηβους.

 • Το YELLOW DAYS FESTIVAL στη Σχολή Καλών Τεχνών

  Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το Yellow Days Festival στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, για την ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κρίση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου και άλλες συλλογικότητες.

 • Το τελικό line-up του STREET MODE FESTIVAL

  Ανακοινώθηκε το τελικό line-up του 11th Street Mode Festival, που πραγματοποιείται στις 27-29 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

 • Το πρόγραμμα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΪΜΑΛΙΝΑ στα Ανώγεια

  Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χαϊμαλίνα που πραγματοποιείται το τριήμερο 9-11 Αυγούστου στα Ανώγεια της Κρήτης.


Newsletter