16Απριλίου2024

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 12:59 Γράφτηκε από: 

Παρουσίαση δίσκου από τους BANDAGE στο An Club

Οι Bandage παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Build” το Σάββατο 18 Μαΐου στο An Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Pale Oaks και οι Prospects.

Δελτίο Τύπου

Bandage (“Build” – LP Release Show)

special guests: Pale Oaks + Prospects

An Club (Σολωμού 13, Εξάρχεια)

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Damage: 6 ευρώ

Fb event: https://www.facebook.com/events/655423621544903/

Bandage

Οι Bandage είναι μια μελωδική punk rock μπάντα από την Αθήνα, που διαμορφώθηκε το 2010. Αρχικά ως τρίο, λίγο αργότερα και με έναν δεύτερο κιθαρίστα στην σύνθεσή τους, οι Bandage παίζουν σε διάφορες σκηνές της Αθήνας και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, προτού ταξιδέψουν για πρώτη φορά στο εξωτερικό για συναυλίες στα Βαλκάνια το 2013.

Ακολουθούν τρεις περιοδείες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και ενώ στο μεσοδιάστημα κυκλοφορούν από την μπάντα τρεις δίσκοι, ένα EP CD, ένα 7ιντσο και ο πρώτος full length δίσκος με τίτλο North by Northeast.

Έκτοτε, και ιδιαίτερα μετά την προώθηση του τελευταίου αυτού LP σε Ελλάδα και εξωτερικό, η μπάντα αφοσιώνεται στην παραγωγή του επόμενου δίσκου της με τίτλο Build, η κυκλοφορία του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2019, ακολουθούμενης από ένα μεγάλο release πάρτι στο περίφημο An Club των Εξαρχείων την Παρασκευή 18 Μαΐου 2019.

Links:

Facebook – https://www.facebook.com/bandagepunkrock/

Instagram – https://www.instagram.com/bndg_band/

Bandcamp – https://bandageband.bandcamp.com/

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCwh_R6IWXDWRtZ8p5IcoCrg

Spotify – https://open.spotify.com/artist/5tmTaXzDBeJI3ybAJHzF1d

*************************************************************

Pale Oaks

Συνδυάζοντας ένα μεγάλο εύρος επιρροών από το alternative rock των Jimmy Eat World, Biffy Clyro και Thrice μέχρι την synth pop των M83 και CHVRCHES οι Pale Oaks δημιουργούν ένα ιδιόμορφο αποτέλεσμα που αποτίει φόρο τιμής στις επιρροές του, προτείνοντας ταυτόχρονα μια δική τους, ολόφρεσκη ταυτότητα.

Στο σύντομο διάστημα από την δημιουργία τους έχουν καταφέρει να παίξουν τόσο στην κεντρική Ευρώπη και στα Βαλκάνια όσο και σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Μετά το πρώτο τους EP “… I’ve Been Better” αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο όπου ηχογραφούν το πρώτο τους album.

Links:

Facebook – https://www.facebook.com/paleoaks/

Instagram – https://www.instagram.com/pale_oaks/

Bandcamp – https://paleoaks.bandcamp.com/

Spotify – https://open.spotify.com/artist/4LWoJbeBcDPpiffszDc2uV

*************************************************************

Prospects

Οι Prospects είναι μια παρέα φίλων από τη Λάρισα, οι οποίοι λόγω του πάθους για την πανκ ροκ μουσική ξεκινήσανε το 2010 να παίζουνε live και να συνθέτουν δική τους μουσική. Έχουν ως τώρα στο ενεργητικό τους δυο EP και ένα Split EP και αρκετά live!

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο τους full length album!

Links:

Facebook – https://www.facebook.com/ProspectsGR/

Instagram – https://www.instagram.com/prospectspunk/

Bandcamp – https://prospectsgr.bandcamp.com/

Youtube – https://www.youtube.com/user/mrfamous182



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Οι DESPITE EVERYTHING και οι BANDAGE live στο Temple

    Οι Despite Everything και οι Bandage μοιράζονται την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου τη σκηνή του Temple. Τη συναυλία ανοίγουν οι Diffusion.

  • Το line-up του 8ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΥΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

    Με τη συμμετοχή των Planet of Zeus, Social Waste, Bad Movies και πολλών ακόμη ονομάτων πραγματοποιείται το 8ο Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου.

  • Οι NIGHTSTALKER στο NEW LONG FEST

    Με την προσθήκη των Nightstalker ολοκληρώθηκε το line-up του φετινού New Long Fest, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

  • Το line-up του NEW LONG FEST 2018

    Με τη συμμετοχή 14 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το New Long Fest, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

  • Οι WHERESWILDER επιστρέφουν στο An Club

    Οι Whereswilder επιστρέφουν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο An Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Pale Oaks και ο Pelion Rivers.


Newsletter