29Μαρτίου2024

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 18:38 Γράφτηκε από: 

Oι TROGGS στο Gagarin 205

Οι Troggs έρχονται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στην Αθήνα για μία εμφάνιση στο Gagarin 205.

Δελτίο Τύπου

THE TROGGS

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 @ Gagarin 205

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το “Wild Thing”; Το πασίγνωστο τραγούδι κατατάσσεται στη θέση 257 της λίστας του περιοδικού Rolling Stone με τα «500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών», έχει χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές διαφημιστικές εκστρατείες και έχει διασκευαστεί από τον Jimmi Hendrix, τον Bruce Springsteen, την Amanda Lear και χιλιάδες άλλους καλλιτέχνες.

Οι Troggs θα μείνουν για πάντα στην ιστορία για αυτόν τον ύμνο της δεκαετίας του ‘60, αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά τους πετυχημένα τραγούδια. “With A Girl Like You”, “I Can’t Control Myself”, “Anyway That You Want Me”, “Give It To Me”, “Love Is All Around” και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες προσέδωσαν στο συγκρότημα παγκόσμια αναγνώριση.

Οι Troggs θεωρούνται ευρέως ως μια πολύ επιδραστική μπάντα, ο ήχος της οποίας αποτέλεσε έμπνευση τόσο για το garage rock, όσο και για το punk rock. Ο διάσημος Αμερικανός μουσικοκριτικός Lester Bangs τους αποκάλεσε ως το “πρώτο βρετανικό πανκ συγκρότημα” και θρυλικά ονόματα όπως οι Ramones, ο Iggy Pop, οι AC/DC και οι MC5 τους συγκαταλέγουν στις σημαντικότερες επιρροές τους.

Το θρυλικό συγκρότημα παραμένει μέχρι και σήμερα ενεργό, διατηρώντας την υψηλή του δημοτικότητα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, και κερδίζοντας συνεχώς νέους οπαδούς με το μοναδικό του ασυμβίβαστο ύφος καλής ροκ μουσικής.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, οι Troggs θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του Gagarin 205 για μια και μοναδική εμφάνιση.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 @ Gagarin 205

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Διεύθυνση: Λιοσίων 205, Αθήνα 10445

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, 11876, SevenSpots, Reload Stores, Wind, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, πολυχώρος Yoleni's, Viva Kiosk Συντάγματος και Viva Spot Τεχνόπολης.

Τιμές εισιτηρίων:

- 18 ευρώ (early bird)

- 20 ευρώ (αρχική φάση προπώλησης)

- 23 ευρώ (τελική φάση προπώλησης και ταμείο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Music Box: 210 6465000, musicboxproductions.gr & facebook.com/musicboxproductions.gr

Gagarin 205: 211 4112500, gagarin205.gr & facebook.com/gagarin205



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter