16Απριλίου2024

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 19:10 Γράφτηκε από: 

Επιστροφή του MADEBYGREY στο An Club

Ο Madebygrey εμφανίζεται με παλιό και νέο υλικό το Σάββατο 4 Μαΐου στο An Club. Μαζί του θα βρίσκονται οι Once Upon a Winter.

Δελτίο Τύπου

Σάββατο 4 Μαΐου

madebygrey

Το Σάββατο 4 Μαΐου ο Madebygrey θα ανέβει στη σκηνή του an club, για να μοιραστεί μαζί μας ζωντανά ατμοσφαιρικές συνθέσεις από τις έως τώρα κυκλοφορίες του αλλά και νέο υλικό από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο του “Music for the Deprived”.

Επί σκηνής θα βρεθεί πλαισιωμένος από τους: Βαγγέλη Τσιμπλάκη (Λευκή Συμφωνία) στα τύμπανα, Άννα Δρόσου στο μπάσο, Χρύσα Φραγκάκη στo βιολί, Σωτήρη Μαλεζίδη (Autumn Machinery) στην κιθάρα και Λάμπη Μητσιάκη στο τρομπόνι.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Once Upon A Winter 

- Doors open: 21:00

- Presale: 5€ - Αt the door 8€

Προπώληση εισιτηρίων:

- FULL MOON, Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια

- FULL MOON, Νορμανού 7, Μοναστηράκι

Fb event: https://www.facebook.com/events/2238357279751133/

Tο ορχηστρικό cinematic rock του madebygrey μπλέκει με ιδιαίτερη μαεστρία post rock επιρροές, alternative rock νοοτροπίες και κλασικίζουσες μουσικές δομές. Πρόκειται στην ουσία για το studio project του συνθέτη και παραγωγού Αντώνη Χατζημιχάλη. Ένα imaginary band του οποίου οι συνθέσεις αποδίδονται σε κάθε live και δίσκο από session μουσικούς και φίλους από μπάντες της αθηναϊκής σκηνής (One Hour Before the Trip, i am no hero, Blame the Trees, Chaostar κ.α.).

Στα τέλη του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “I have written a wicked book and I feel spotless as the lamb”, το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά, καθώς και σε αριθμημένα χειροποίητα digipack cds.

Η απήχηση του άλμπουμ οδήγησε στo πρώτo madebygrey live στο πρώτο Post Jamboree του six d.o.g.s το 2014. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στο φεστιβάλ”24^2″ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Το 2015 άνοιξε τη συναυλία των SleepMakesWaves, ενώ ανέλαβε την παραγωγή του “Supposing we haven’t reach a dead end” του Anadelta, δουλεύοντας παράλληλα και νέο δικό του υλικό. Ο επόμενος δίσκος του “#grief” κυκλοφόρησε αρχικά ψηφιακά το 2016 και αργότερα σε μορφή βινυλίου από την ikaros records. Αυτό τον καιρό ετοιμάζει το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο “Music for the Deprived”.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read


Newsletter