Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:06 Γράφτηκε από: 

Οι DIMMU BORGIR για 2 συναυλίες στην Ελλάδα

Η πολυετής απουσία των Dimmu Borgir από την Ελλάδα λαμβάνει τέλος, με τις εμφανίσεις τους την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Piraeus 117 Academy.

Δελτίο Τύπου

Eventation Greece παρουσιάζει:

DIMMU BORGIR

24 Σεπτεμβρίου 2019 – Thessaloniki @ PRINCIPAL THEATER

25 Σεπτεμβρίου 2019 – Athens @ ACADEMY 117

Οι DIMMU BORGIR, το μεγαλύτερο black metal συγκρότημα στον κόσμο, επιστρέφουν στην Ελλάδα με ένα διαβολικό έργο τέχνης, για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ «Eonian» και τις  διάσημες επιτυχίες  τους για περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας της μπάντας!

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από το τελευταίο μανιφέστο των DIMMU BORGIR «Abrahadabra» και επανέρχονται δυναμικά με το «Eonian» album! Οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater στις 24 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι DIMMU BORGIR δημιουργήθηκαν στην καρδιά της νορβηγικής black-metal σκηνής το 1993 και έσπασαν γρήγορα τα όρια του είδους αφού τόλμησαν  να συνδυάσουν έναν παραδοσιακό μαύρο ήχο με πλούσια συμφωνική ενορχήστρωση. Σύντομα έγιναν πρωτοπόροι στο χώρο τους, δημιουργώντας γνωστά άλμπουμ όπως «Enthrone Darkness Triumphant» (1997), «Spiritual Black Dimensions» (1999) και «Death Cult Armageddon» (2003).

Μετά από 9 studio-albums και headline συναυλίες σε όλο τον κόσμο, οι DIMMU BORGIR έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο του πιο γνωστού black metal act παγκοσμίως!

Ο ηγέτης του συγκροτήματος Shagrath περιγράφει το νέο άλμπουμ με τον ακόλουθο τρόπο: «Το Eonian αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση του χρόνου, κάτι που υπάρχει και πάντα υπήρχε. Για εμάς, σηματοδοτεί επίσης την 25η επέτειο των DIMMU BORGIR και το ίδιο το άλμπουμ είναι ένα αφιέρωμα στην ιστορία μας και στη ιστορία  του νορβηγικού  black metal».

Αν δεν φοβάστε να καλωσορίσετε τα σκοτεινά πνεύματα του μετάλλου που αναβίωσαν για να  πάρουν την ψυχή σας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανάμεσα στους κόσμους με τη μουσική τους, τότε μη χάσετε τις συναυλίες των DIMMU BORGIR στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater στις 24 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου.

Εισιτήρια: https://eventation.pro/dimmuborgir.html

https://www.viva.gr/tickets/music/piraeus-117-academy/dimmu-borgir/



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read