21Σεπτεμβρίου2019

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 11:27 Γράφτηκε από: 

Νέο concept album από τους HYPNOTIC NAUSEA

Οι Hypnotic Nausea κυκλοφορούν το δεύτερο concept album τους “The Death of All Religions”, με την ειδική έκδοση βινυλίου να περιλαμβάνει 24σέλιδο αφηγηματικό comic book.

Δελτίο Τύπου

“… Βρισκόμαστε στην Ιερή Πόλη το έτος 2, το οποίο σηματοδοτεί την εδώ και δύο χρόνια κατασκευή ναών και άλλων ιερών κτηρίων και την ουσιαστική υποδούλωση του λαού κάτω από την εξουσία των αρχιερέων υπό το καθεστώς της θεοφοβίας. Ιερό και πρέπον είναι αυτό που προστάζει η θρησκευτική ελίτ στο όνομα του θεού. Οι εργάτες-πιστοί κατοικούν σε ένα σύμπλεγμα στοών υπογείως της Ιερής Πόλης.  Η έξοδος τους επιτρέπεται μόνο για να εργαστούν στις κατασκευές και όταν τους μένει έστω και λίγος χρόνος, για σκέψη, τότε αυτοί προσεύχονται…”

Μια ιστορία που εστιάζει στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση. Άνθρωποι που υπηρετούν ανθρώπους με δίψα για εξουσία, προσωπικό όφελος και επιβολή, κάτω από το βλέμμα ενός επινοημένου θεού.

Αλλά η τιμωρία δεν θα αργήσει να έρθει από την ίδια την πλάνη που η θρησκευτική ελίτ χρησιμοποίησε για να κατακτήσει την ηγεμονική της θέση. Θα μπορέσουν οι υποτελείς να ξεφύγουν από το ασφυκτικό εφιάλτη του δόγματος που τους επιβλήθηκε ή θα αφεθούν υπνωτισμένοι στις φοβίες και στον απαίδευτο χαρακτήρα τους;

Στις 29 Μαρτίου κυκλοφορεί το δεύτερο concept album των Hypnotic Nausea “The Death of All Religions” μέσω της Ikaros Records σε παραγωγή του Έκτορα Τσολάκη, Γιώργου Τζαβάρα και της μπάντας. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση βινυλίου με εξώφυλλο, 24σέλιδου comic book που αφηγείται  την ιστορία του album και artwork, δημιουργία του Gmonkey Cartoon. 

Tracklist:

-Before-

1. HolyCity

2. Spiritual Allegiance

3. Dogma

4. Silent Moment

5. Outside

-After-

1. Crippled god

2. Priest

3. Faded Faith

4. The Death of All Religions

5. Inquietum Cor

Bandcamp page: www.hypnoticnausea.bandcamp.comE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Το CULT OF THE AMPS vol. III έρχεται στο Gagarin 205

  Με τη συμμετοχή των Tuber, Hypnotic Nausea, Message in a Cloud και Ghone πραγματοποιείται το Cult of the Amps vol. III, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Gagarin 205.

 • Οι HYPNOTIC NAUSEA live στο Death Disco

  Οι Hypnotic Nausea εμφανίζονται την Κυριακή 12 Μαΐου με το νέο τους άλμπουμ “The Death of All Religions” στο Death Disco. Μαζί τους θα βρίσκεται ο God in a Cone.

 • Δισκοκριτική: HYPNOTIC NAUSEA - “The Death of All Religions”

  Μπορεί η πίστη σε κάποιον θεό να αποτελεί καταφύγιο για ορισμένους ανθρώπους και αυτό να είναι σεβαστό, εφόσον βέβαια τα πιστεύω τους δεν παρεμβαίνουν στις ζωές όλων των άλλων και δεν τους μετατρέπουν σε άβουλα όντα, όμως η οργανωμένη θρησκεία είναι εδώ και αιώνες υπεύθυνη για μερικά από τα μεγαλύτερα δεινά της ανθρωπότητας.

 • Tο line-up του BLACK PONY FESTIVAL στο An Club

  Την Παρασκευή 18 Μαΐου πραγματοποιείται το Black Pony Festival στο An Club, με τη συμμετοχή των Furor, Sober on Tuxedos, Devil Made Me Do It, Beyond Perception, Hypnotic Nausea και RnR Freakshow.

 • Aνταπόκριση: 30 Χρόνια ΑN CLUB, day 1 (Nightstalker, The Dive, Maplerun, Space Slavery, Hypnotic Nausea)

  Το υπόγειο της Σολωμού είναι κάτι σαν μνημείο για τη συναυλιακή Αθήνα και για τη rock ‘n’ roll, punk, metal και hip hop σκηνή, είτε σε εγχώριο επίπεδο, μιας που τα σκαλοπάτια του έχουν κατέβει στην κυριολεξία άπαντες, είτε σε διεθνές, καθώς είναι ουκ ολίγα τα συγκροτήματα που το έχουν αναγορεύσει ως αγαπημένο και πιο οικείο τους χώρο παγκοσμίως.


Newsletter