12Ιουλίου2020

Νέα αλλαγή χώρου για τους MADRUGADA στη Θεσσαλονίκη Knut Aaserud
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 16:21 Γράφτηκε από: 

Νέα αλλαγή χώρου για τους MADRUGADA στη Θεσσαλονίκη

Στο PAOK Sports Arena μεταφέρεται η συναυλία των Madrugada την Παρασκευή 5 Απριλίου, λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων.

Δελτίο Τύπου

ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ MADRUGADA

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: PAOK SPORTS ARENA

MADRUGADA

Industrial Silence European Tour 2019

Παρασκευή 5 Απριλίου

στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ: PAOK SPORTS ARENA

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι οι συναυλίες των Madrugada στην Ελλάδα θα είναι το highlight της χρονιάς σε ανταπόκριση και προσέλευση. Η επανένωση του συγκροτήματος κινητοποίησε παλιούς και νέους φανς και πλέον μιλάμε για το… «φαινόμενο Madrugada» που είναι μοναδικό.

Σαν αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων, που για μία ακόμη φορά, υπερέβη τη χωρητικότητα του venue, η συναυλία των Madrugada στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 5 Απριλίου μεταφέρεται για δεύτερη και τελευταία φορά σε ΝΕΟ ΧΩΡΟ και συγκεκριμένα στο PAOK SPORTS ARENA (Παλατάκι).

Τα προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά και οι κάτοχοι τους  μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία είτε από την από την ΑΡΕΝΑ, είτε από τις ΚΕΡΚΙΔΕΣ 01-04, 102-103, 106-111, 201-206, 212-218.

Η προπώληση συνεχίζεται, χωρίς καμία διαφοροποίηση στην τιμή των εισιτηρίων, για τα: GATE 18  (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 104-105, 207-211), GATE 3 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 301-304) ή GATE 13 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 305-308).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – PAOK SPORTS ARENA - Τηλέφωνο: 2310 472551

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!

ΤΙΜΕΣ εισιτηρίων για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προπώληση: 30 ευρώ, Ταμείο: 33 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ στη Θεσσαλονίκη

Στο Δίκτυο Viva

Online: www.viva.gr

Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Wind, Seven Spots, Musicland (Mητροπόλεως 102), Rover Bar (Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα), PAOK BC Store - PAOK Sports Arena.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

MADRUGADA Links:

http://madrugada.no/

Η προπώληση για τη συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα τη Δευτέρα 8 Απριλίου, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena συνεχίζεται. H συναυλία της Κυριακής 7 Απριλίου είναι sold out.

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο info@eropastrikou.grE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter