07Ιουλίου2020

Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 19:23 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: NIGHTSTALKER, PLANET OF ZEUS w/ Full House Brew Crew @ Piraeus 117 Academy

Ξύλο χριστουγεννιάτικο στην ετήσια γιορτή του Metal Hammer, με ένα ανθρώπινο ποτάμι να πάλλεται ασταμάτητα για τρεις ώρες.

Το πανηγύρι ξεκίνησε με τους FULL HOUSE BREW CREW, που πρόσφατα επανήλθαν δισκογραφικά με το “Me Against You” μετά το “Bet It All” του 2011. Η ανταπόκριση του κοινού σε τραγούδια σαν τα “Cannot Be Judged”, “Me Against You”, “Black Empty Box” και “No Retreat”, δημιούργησε ένα αίσθημα “12ου παίκτη”, όπως θα ονομαζόταν στο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, θα καταντήσω ίσως βαρετός αλλά θα το ξαναπώ, οι PLANET OF ZEUS ζουν για να παίζουν live, οπότε ήταν δεδομένο ότι στο κατάμεστο Piraeus 117 Academy θα γίνει μακελειό, ίσως βέβαια όχι τέτοιας έντασης, καθώς επί 60 λεπτά έβλεπες μια μάζα να κινείται μπρος-πίσω, σε κομμάτια σαν τα “Vigilante”, “Something’s Wrong”, “Loyal to the Pack”, “The Great Dandolos”, “Woke Up Dead (William H. Bonney)”, “Macho Libre”, “Leftovers” και “Vanity Suit”.

Αν κόψεις το ρεύμα σε αυτούς εδώ τους τέσσερις, που όπως πάντα τέλειωσαν με τη φράση “ήσασταν οι Planet of Zeus”, είναι σαν να τους κόβεις το οξυγόνο.

Με τη σειρά τους, όπως και στην περσινή γιορτή, οι NIGHTSTALKER ήταν αυτοί που έριξαν την αυλαία και δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω το πόσο εντύπωση μου έκανε πάντα, η ήρεμη δύναμη του riffmaster Τόλη, που μαζί με τον Αργύρη, τον Ανδρέα και τον Ντίνο έχουν φτιάξει μια ομάδα ανίκητη.

Η κλασική ηχογραφημένη εισαγωγή με το “Mommy, What’s a Funkadelic?” των Funkadelic, έδωσε πάσα για ένα ωραιότατο 3Χ3 με “Go Get Some”, “Baby, God Ιs Dead” και “Superfreak”, ενώ ακολούθησαν τα “Forever Stoned”, “Just a Burn”, “Voodoo U Do”, “Line”, “The Dog That No-One Wanted”, “Zombie Hour” και “Never Know (Supersonic)”.

Σκυτάλη εν συνεχεία στα “Dead Rock Commandos” και “Trigger Happy”, ενώ προφανώς δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι ο ομορφότερος τρόπος να κλείσεις μια συναυλιακή – και όχι μόνο – χρονιά είναι το “Children of the Sun”.

Και του χρόνου να ‘μαστε γεροί, να βλέπουμε ευτυχισμένες φάτσες που ξεδίνουν με ροκ μουσική και όχι σάχλες. Καλή χρονιά.

* Φωτογραφίες: Γιάννης ΝέγρηςGallery

Full House Brew CrewFull House Brew CrewFull House Brew CrewFull House Brew CrewFull House Brew CrewFull House Brew CrewPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalker

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter