21Σεπτεμβρίου2019

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 18:08 Γράφτηκε από: 

Οι VINDIGO νικητές του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball

Μια νεοσύστατη μπάντα από τον Βόλο, οι VINDIGO, που δημιουργήθηκε με αρχικό  μοναδικό σκοπό να πάρει μέρος στον Διαγωνισμό, ήταν η θριαμβεύτρια του Μεγάλου Τελικού του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball, καθώς αναδείχτηκε πρώτη με μεγάλη διαφορά με την ψήφο του κοινού, αλλά και νικήτρια με την ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Έτσι, κέρδισε το μεγάλο βραβείο που αθλοθέτησε η δισκογραφική εταιρεία New Dream Records και που περιλαμβάνει 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου της μπάντας, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι:

Μιχάλης Πρωτοψάλτης (μουσικός, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records), Βίκτωρ Κλάγγας, Γιούλη Τοκμακίδου, Γιάννης Τσερέλης (μουσικοί) και Γιώργος Πηρουνάκης (διευθυντής της εταιρίας One Two Six Clothing).

Το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε και στους VILE EXTORTION, που αναδείχτηκαν δεύτεροι με την ψήφο του κοινού. 

Τρίτοι με την ψήφο του κοινού αναδείχτηκαν οι BLIZS, που κέρδισαν την digital κυκλοφορία της δισκογραφικής τους δουλειάς, προσφορά της εταιρίας New Dream Records.

Οι VINDIGO κέρδισαν επίσης τριάντα Τ-shirts με τυπωμένο το λογότυπο της μπάντας, προσφορά της εταιρίας One Two Six Clothing.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Ο Τελικός του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball Live Stage

  Την Κυριακή 5 Μαΐου πραγματοποιείται ο Τελικός του Battle of the Bands στο Eightball Live Stage, με τη συμμετοχή των BB Tunes, Wicked Sky, One Way Ticket, FriendZøne, Blizs και Vast Waves.

 • Η Ημιτελική Φάση του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball

  Την Κυριακή 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου πραγματοποιούνται οι δύο Ημιτελικοί του Battle of the Bands στο Eightball Live Stage, με τη συμμετοχή των Φabrica, Blizs, Γης Μαδιάμ, FriendZøne, Vast Waves και BB Tunes, Wicked Sky, One Way Ticket, DiverDown, Faith in Trance αντίστοιχα.

 • O Δ’ Προημιτελικός του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball

  Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ο 4ος και τελευταίος Προημιτελικός του Battle of the Bands στο Eightball Live Stage, με τη συμμετοχή των Dirty Touch, DiverDown, Φabrica, FriendZøne, Κόντρες και NetherFlow.

 • O Γ’ Προημιτελικός του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball

  Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιείται ο Γ’ Προημιτελικός του Battle of the Bands στο Eightball, με τη συμμετοχή των Αχίλλειος Πτέρνα, Faith in Trance, One Way Ticket, Plumeria και Vast Waves.

 • Ο Β’ Προημιτελικός του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball

  Με τους Γης Μαδιάμ και Blizs να αναδεικνύονται νικητές του Α’ Προημιτελικού, το Battle of the Bands συνεχίζεται την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Eightball, στη σκηνή του οποίου για τον Β’ Προημιτελικό ανεβαίνουν οι B.B. Tunes, Healing Acid, Night Trains, Wicked Sky και Wizards of Reality.


Newsletter