01Οκτωβρίου2022

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 18:08 Γράφτηκε από: 

Οι VINDIGO νικητές του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball

Μια νεοσύστατη μπάντα από τον Βόλο, οι VINDIGO, που δημιουργήθηκε με αρχικό  μοναδικό σκοπό να πάρει μέρος στον Διαγωνισμό, ήταν η θριαμβεύτρια του Μεγάλου Τελικού του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball, καθώς αναδείχτηκε πρώτη με μεγάλη διαφορά με την ψήφο του κοινού, αλλά και νικήτρια με την ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Έτσι, κέρδισε το μεγάλο βραβείο που αθλοθέτησε η δισκογραφική εταιρεία New Dream Records και που περιλαμβάνει 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου της μπάντας, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι:

Μιχάλης Πρωτοψάλτης (μουσικός, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records), Βίκτωρ Κλάγγας, Γιούλη Τοκμακίδου, Γιάννης Τσερέλης (μουσικοί) και Γιώργος Πηρουνάκης (διευθυντής της εταιρίας One Two Six Clothing).

Το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε και στους VILE EXTORTION, που αναδείχτηκαν δεύτεροι με την ψήφο του κοινού. 

Τρίτοι με την ψήφο του κοινού αναδείχτηκαν οι BLIZS, που κέρδισαν την digital κυκλοφορία της δισκογραφικής τους δουλειάς, προσφορά της εταιρίας New Dream Records.

Οι VINDIGO κέρδισαν επίσης τριάντα Τ-shirts με τυπωμένο το λογότυπο της μπάντας, προσφορά της εταιρίας One Two Six Clothing.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter