23Απριλίου2024

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 14:20 Γράφτηκε από: 

Οι BAND-ITCH και οι NODUS TOLLENS νικητές του BATTLE OF THE BANDS 2016-17 στο Eightball Live Stage

Περισσότερα από 300 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το Eightball Live Stage στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν τον Μεγάλο Τελικό του BATTLE OF THE BANDS 2016-17, μιας διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός για τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Στην τελευταία βραδιά του φετινού Διαγωνισμού, έξι μπάντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν την προτίμηση της κριτικής επιτροπής, αλλά και την ψήφο του κοινού.

Photo: Battle of the Bands 2016-17

Νικητές του διαγωνισμού ανακηρύχτηκαν ομόφωνα από την κριτική επιτροπή οι BAND-ITCH, που κέρδισαν 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου τους, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Επίσης, κέρδισαν εξοπλισμό ή service αξίας 80 ευρώ, προσφορά των καταστημάτων Ζάχος.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι:

Πρόεδρος ο Διονύσης Κωνσταντινίδης, μουσικός και τεχνικός ήχου, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, και μέλη οι μουσικοί Βασίλης Καρακότσιος, Θανάσης Ζαμπουρίδης και Μπάμπης Σταθερόπουλος.

Photo: The Band-itch

Πρώτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι NODUS TOLLENS, που κέρδισαν 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου τους, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Επίσης, κέρδισαν 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του Eastside Studio.

Photo: Nodus Tollens

Δεύτεροι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ, που κέρδισαν την digital κυκλοφορία της δισκογραφικής τους δουλειάς, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Photo: Φιλμ Νουάρ

Τρίτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι 5Μ, που κέρδισαν demo 4 τραγουδιών προσφορά του Revolver Studio. Επίσης, κέρδισαν ένα πετάλι Tomsline ADT3 Distortion προσφορά των καταστημάτων Ριχάρδος.

Photo: 5M

Τέταρτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι CAPITAL CONTROL, που κέρδισαν ηχογράφηση μιας ημέρας, προσφορά του Jam Studio.

Photo: Capital Control

Πέμπτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι BROKEN 21, που κέρδισαν 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του Nowhere Studio. 

Photo: Broken 21

Η νέα φάση του Βattle of the Bands για την περίοδο 2017-18 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017. Τα συγκροτήματα που θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο jnegris@otenet.gr ή στο 6944 59-75-05.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

http://www.hardmusic.gr

http://3pointmagazine.gr

http://www.musicmash.gr

http://fullthrottleradioshow.blogspot.gr

http://summerrainradio.blogspot.gr

http://reckoninghour.com


  • Event: ΒΑTTLE OF THE BANDS 2016-17, Μεγάλος Τελικός:
    ΒROKEN 21 / 5M / CAPITAL CONTROL
    NODUS TOLLENS / ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ / ΤΗΕ ΒΑΝD-ITCH
  • Date: Πέμπτη 4 Μαΐου 2017
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Eightball Live Stage
  • Photos by: Aνθή Καματερού / Frame It


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter