25Μαΐου2018

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 14:20 Γράφτηκε από: 

Οι BAND-ITCH και οι NODUS TOLLENS νικητές του BATTLE OF THE BANDS 2016-17 στο Eightball Live Stage

Περισσότερα από 300 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το Eightball Live Stage στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν τον Μεγάλο Τελικό του BATTLE OF THE BANDS 2016-17, μιας διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός για τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Στην τελευταία βραδιά του φετινού Διαγωνισμού, έξι μπάντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν την προτίμηση της κριτικής επιτροπής, αλλά και την ψήφο του κοινού.

Photo: Battle of the Bands 2016-17

Νικητές του διαγωνισμού ανακηρύχτηκαν ομόφωνα από την κριτική επιτροπή οι BAND-ITCH, που κέρδισαν 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου τους, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Επίσης, κέρδισαν εξοπλισμό ή service αξίας 80 ευρώ, προσφορά των καταστημάτων Ζάχος.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι:

Πρόεδρος ο Διονύσης Κωνσταντινίδης, μουσικός και τεχνικός ήχου, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, και μέλη οι μουσικοί Βασίλης Καρακότσιος, Θανάσης Ζαμπουρίδης και Μπάμπης Σταθερόπουλος.

Photo: The Band-itch

Πρώτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι NODUS TOLLENS, που κέρδισαν 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου τους, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Επίσης, κέρδισαν 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του Eastside Studio.

Photo: Nodus Tollens

Δεύτεροι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ, που κέρδισαν την digital κυκλοφορία της δισκογραφικής τους δουλειάς, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Photo: Φιλμ Νουάρ

Τρίτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι 5Μ, που κέρδισαν demo 4 τραγουδιών προσφορά του Revolver Studio. Επίσης, κέρδισαν ένα πετάλι Tomsline ADT3 Distortion προσφορά των καταστημάτων Ριχάρδος.

Photo: 5M

Τέταρτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι CAPITAL CONTROL, που κέρδισαν ηχογράφηση μιας ημέρας, προσφορά του Jam Studio.

Photo: Capital Control

Πέμπτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι BROKEN 21, που κέρδισαν 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του Nowhere Studio. 

Photo: Broken 21

Η νέα φάση του Βattle of the Bands για την περίοδο 2017-18 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017. Τα συγκροτήματα που θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο jnegris@otenet.gr ή στο 6944 59-75-05.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

http://www.hardmusic.gr

http://3pointmagazine.gr

http://www.musicmash.gr

http://fullthrottleradioshow.blogspot.gr

http://summerrainradio.blogspot.gr

http://reckoninghour.com


  • Event: ΒΑTTLE OF THE BANDS 2016-17, Μεγάλος Τελικός:
    ΒROKEN 21 / 5M / CAPITAL CONTROL
    NODUS TOLLENS / ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ / ΤΗΕ ΒΑΝD-ITCH
  • Date: Πέμπτη 4 Μαΐου 2017
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Eightball Live Stage
  • Photos by: Aνθή Καματερού / Frame It


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter