04Δεκεμβρίου2020

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 16:34 Γράφτηκε από: 

GIVE IRENE A CHANCE FESTIVAL: “Να φροντίζουμε όλοι για όλους, κανένας μόνος του και όλοι μαζί…”

Μπορεί να παρακολουθήσεις τα μεγαλύτερα live της Γης, να δεις τους AC/DC, τους Maiden, τους Stones, τους Sabbath ή τους Metallica, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα που παίρνεις από μια συναυλία αλληλεγγύης.

Η Αθηναϊκή σκηνή μαζεύτηκε και πάλι στο υπόγειο του Αn Club, αυτή τη φορά για να βοηθήσει τη μικρή Ειρήνη, για την οποία ακολουθούν αυτούσιες όλες οι λεπτομέρειες:

“Το Ειρηνάκι γεννήθηκε στις 3/9/2015 έχοντας Αιμαγγειοπερικύτωμα με αναπλαστικούς χαρακτήρες βαθμού κακοηθείας ΙΙΙ (μεγέθους 6,5x6x6,5cm περίπου) όπως αναγράφεται στην ιστολογική της εξέταση, στην δεξιά μεριά του εγκεφάλου .

Στις 17/9/2015 χειρουργήθηκε στο κρανίο για βιοψία, χωρίς όμως να αφαιρεθεί όγκος και μετεγχειρητικά υποβλήθηκε σε 39 χημειοθεραπείες. Από τα πιεστικά φαινόμενα του όγκου, δεν κατάφερε ποτέ να δει από το δεξί της μάτι και παρουσιάζει βαρηκοΐα στο αριστερό της αυτί.

Υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο στις 13/12/2016, αυτή την φορά με το μεγαλύτερο μέρος του όγκου να αφαιρείται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος.

Μελλοντικά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν η όραση και η ακοή της, καθώς κρίνονται απαραίτητες πολλαπλές φυσιοθεραπείες, λογοθεραπείες κ.λ.π.

Η τρέχουσα φαρμακευτική της αγωγή και τα ανωτέρο ιατρικά ζητήματα που προκύπτουν, είναι ανέφικτο να καλυφθούν οικονομικά στο ακέραιό τους από την οικογένειά της, καθώς τα ποσά ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Η συναυλία αυτή γίνεται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των θεραπειών που χρειάζεται η μικρή Ειρήνη. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράσταση σας.

Τράπεζα: Alpha Bank

Iban: GR3801404330433002101046858

BIC/SWIFT: CRBAGRAA

Όνομα: Κώνστα αβαπτ”

Για αυτό τον σπουδαίο σκοπό, λοιπόν, εμφανίστηκαν κατά σειρά οι LOW GRAVITY, οι FUNDRACAR, οι MAKE BELIEVE, οι DEUS-DRIVE, οι 1000MODS και οι NIGHTSTALKER, σε μια sold out βραδιά στην οποία όλο το An ήταν για πολλοστή φορά μια μεγάλη παρέα και αγκαλιά.

Αν θα έπρεπε να αναφερθούν κάποιες ξεχωριστές στιγμές από τη συναυλία, αυτές θα ήταν η επανεμφάνιση των Make Believe πάνω στη σκηνή, καθώς και η ερμηνεία του “Killhead Therapy” από Nightstalker και Last Drive, όμως το μουσικό κομμάτι πάντοτε μπαίνει σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί πάνω από όλα είναι η αλληλεγγύη από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Και όπως πολύ σωστά είπε η Φλώρα των Make Believe από μικροφώνου: “Να φροντίζουμε όλοι για όλους, κανένας μόνος του και όλοι μαζί…”


  • Event: GIVE IRENE A CHANCE FESTIVAL:
    NIGHTSTALKER / 1000MODS / DEUS-DRIVE
    MAKE BELIEVE / FUNDRACAR / LOW GRAVITY
  • Date: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017
  • City: Αθήνα
  • Venue: An Club
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved (photos αρχείου)


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter