10Ιουλίου2020

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 16:46 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: DUB PISTOLS @ Fuzz Live Music Club

Κάθε φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, οι DUB PISTOLS μάς υπενθυμίζουν πώς είναι να στήνεις ένα full band party όπου η τρέλα των πάνω (στη σκηνή) μεταδίδεται στους κάτω και τούμπαλιν.

Χωρίς να επηρεαστούν από τη χαμηλή, αυτή τη φορά, προσέλευση του κόσμου, μιας που το κέφι ήταν ίδιο και απαράλλαχτο με τις προηγούμενες φορές, oι Pistoleros από το Λονδίνο έδωσαν το δικό τους μοναδικό σόου, όπου ο – μόνιμα front of line, πλέον - Barry Ashworth αντάλλασσε τις ρίμες με τον Seanie Tee, συνοδευόμενος από την υπόλοιπη τρελοπαρέα σε κιθάρα-μπάσο-τύμπανα-πνευστά.

Η είσοδος των Dub Pistols στο Fuzz Live Music Club έγινε με το “Rub a Dub” και το “Alive”, ενώ η φωτιά που άναψε από νωρίς, δυνάμωνε όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα. Όπως πάντοτε, το γκρουπ του Barry Ashworth έκανε ένα συνολικό πέρασμα από τη δισκογραφία του, έχοντας πλέον στις αποσκευές και το πρόσφατο “The Return of the Pistoleros”, ενώ η απόδοση όλων πάνω στη σκηνή, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και εκρηκτική.

Photo: Dub Pistols

Το “Running from the Thoughts”, το “Cyclone”, το “Keep the Fire Burning”, το “Sticky Situation”, το “Peaches”, το “Revitalise”, το “Problem Is”, το “Bad Card” και το “Killa Sound” δεν άφησαν κανένα περιθώριο για ανάπαυση, μήτε στους Dub Pistols μήτε στο κοινό τους, ενώ έχοντας φτάσει πλέον στην ώρα του encore, στο Fuzz επικρατούσε ένα καθολικό γλέντι γεμάτο χορό και αλκοόλ.

Oι επιλογές για το κλείσιμο της συναυλίας ήταν μία και μία, από το “Gangsters” και το “Gunshot”, στο “Pistoleros” και το “Mucky Weekend”, οπότε όταν και η εμφάνιση των Dub Pistols ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δεν είχε μείνει ανάσα για ανάσα.

Η ιδανική παρέα για ένα ξέφρενο βράδυ. Και πάμε πάλι, όπως την προηγούμενη φορά. Barry, πότε ξανάρχεστε είπαμε;

  • Event: DUB PISTOLS
  • Date: Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016
  • City: Αθήνα
  • Venue: Fuzz Live Music Club
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης / i-JUKEBOX.gr | All Rights ReservedGallery

Dub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub PistolsDub Pistols

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter