Με καθυστέρηση στην ώρα έναρξης, η συναυλία στο Gagarin 205 ξεκίνησε με το ομώνυμο ορχηστρικό κομμάτι και συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα του άλμπουμ, με ελάχιστες διακοπές και μηδαμινά τεχνικά προβλήματα. Ακολούθησαν, λοιπόν, τα “Γιατρέ μου”, “Για τα Καστανά σου Μάτια”, “Τι να τα Κάνεις τα Λεφτά”, “Βοσκοπούλα”, “Στο Φιλότιμο με Πιάνεις”, με τον κόσμο να συμμετέχει όλο και πιο πολύ, τραγουδώντας και χορεύοντας στους Ηπειρώτικους ρυθμούς.
Photo: Λεωνίδας Μπαλάφας
Μετά την παρουσίαση του δίσκου, ήρθε το “Nα Σταθώ στα Πόδια μου” με Κρητικούς ρυθμούς και πολιτικά μηνύματα, με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη να ανεβαίνει στη σκηνή, ενώ ακολούθησαν τραγούδια από τα άλμπουμ “Ανηφοριά” και “Απηλιώτης”.
Μετά από πολύ χορό και πολύ τραγούδι, ακούστηκαν τα κλασσικά και αγαπημένα “Πυροσβεστήρας” και “Ταξίδι για να σε Βρω”, φτάνοντας σε ένα γεμάτο δίωρο με τον Λεωνίδα και την ορχήστρα του ακούραστους να συνεχίζουν δυναμικά, μέχρι που ήρθε η ώρα ένα ταξίδι γεμάτο μουσικά μηνύματα να πρέπει να φτάσει τέλος του.
Για ακόμη μία φορά είδαμε έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη της έντεχνης σκηνής να προσπαθεί να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πως δεν χρειάζονται πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι και όπως μας τόνισε… αγάπη μόνο, αρκεί!