06Ιουλίου2020

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 13:22 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: MOONSPELL w/ The Foreshadowing, Eleine @ Κύτταρο Live Club

Γνωρίζοντας την αγάπη του κοινού προς αυτούς, οι Moonspell επισκέφτηκαν την χώρα μας για άλλη μια φορά έχοντας ένα νέο άλμπουμ στην κατοχή τους και ενδεχομένως την καλύτερη διάθεση να μοιραστούν μαζί μας τα νέα τους κομμάτια, ενώ μαζί τους εμφανίστηκαν οι Eleine και The Foreshadowing.

Την βραδιά άνοιξαν οι ELEINE, οι οποίοι έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ συμφωνικού metal, όμως δεν έχω να πω πολλά λόγια για αυτούς καθώς μου φάνηκαν αδιάφοροι.

Γενικότερα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι έχοντας πολύ καλό δέσιμο στον ήχο τους και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να κάνουν το κοινό να συμμετέχει μαζί τους, όμως αυτή η υπερβολή στον ήχο τους και στην εμφάνισή τους δεν με κέρδισε, αντίθετα από τα πρώτα κιόλας κομμάτια περίμενα με ανυπομονησία πότε θα τελειώσουν.

Photo: Eleine

Η συνέχεια αποδείχτηκε πολύ καλύτερη, αφού ανέβηκαν στην σκηνή οι THE FORESHADOWING, με έναν ατμοσφαιρικό doom ήχο ο οποίος ταίριαζε άψογα με το κλίμα που θα έπρεπε να επικρατεί στην βραδιά.

Ο ήχος τους πολύ καλός καθ’ όλη την διάρκεια της εμφάνισής τους, ουσιαστικά άγγιζε την τελειότητα, με όλα τα όργανα να ακούγονται πεντακάθαρα και την ατμόσφαιρα να βαραίνει επικίνδυνα. Έτσι λοιπόν κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα του κοινού και πιστεύω πως κέρδισαν και κάποιους νέους οπαδούς ταυτόχρονα.

Photo: The Foreshadowing

Έπειτα ακολούθησε η πολυαγαπημένη μπάντα αρκετού κόσμου, με ένα γεμάτο μαγαζί να φωνάζει για τους MOONSPELL. Με ένα δυναμικό άνοιγμα ξεκινώντας με τις νέες κυκλοφορίες τους “Breath” και “Extinct” και με την σκηνική παρουσία τους να φτάνει στο απόγειο, δεν άργησαν να καταλάβουν ότι είχαν λείψει στο κοινό τους.

Σαφώς και δεν θα μας άφηναν χωρίς να παίξουν τα κλασσικά και αγαπημένα κομμάτια “Opium”, “Ataegina” και “Alma Mater” στα οποία η ανταπόκριση του κοινού ήταν δεδομένη.

Photo: Moonspell

Η συμμετοχή της Maxi Nil στο “Luna” ήταν κάτι ευχάριστο καθώς είχαν ένα ιδιαίτερο δέσιμο στις φωνές τους και η απόδοση του κομματιού ήταν το λιγότερο ανατριχιαστική.

Όσο για το “Vampiria”… Ο Ribeiro εμφανίστηκε με έναν κόκκινο μανδύα στην σκηνή, βάζοντάς μας στο κλίμα του κομματιού και κερδίζοντας τα καλύτερα λόγια για την σκηνική παρουσία του, όχι μόνο στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Για το κλείσιμο του show τους η επιλογή ήταν το “Full Moon Madness”, αφήνοντάς μας με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με αρκετά παράπονα για το set-list, τα οποία ακούγονταν από το κοινό.

  • Event: MOONSPELL
  • Opening acts: The Foreshadowing
    Eleine
  • Date: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016
  • City: Αθήνα
  • Venue: Κύτταρο Live Club
  • Photos by: Δέσποινα Σταματάκη / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved


Gallery

EleineThe ForeshadowingMoonspellMoonspellMoonspellMoonspell

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter