20Φεβρουαρίου2020

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 14:11 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: CANCER BATS w/ Furor @ An Club

Άλλο ένα βράδυ που το γνωστό “υπόγειο” είχε την τιμητική του καθώς θα υποδεχόταν στο σανίδι του τους Καναδούς Cancer Bats να το διαλύσουν με τους hardcore ρυθμούς τους.

Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους, μαζί τους ήταν οι Έλληνες FUROR με το αντίστοιχο είδος μουσικής, κατά την γνώμη μου ένα ιδανικό support για αυτήν την βραδιά. Οι Furor ανέβηκαν στη σκηνή λίγο αργότερα από τις 9:30, με το An Club ήδη μισογεμάτο, κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα, γεμάτοι ενέργεια με έναν σχετικά πολύ καλό ήχο.

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον κόσμο που τους παρακολουθούσε από κάτω και φρόντισαν σε όσους δεν τους γνώριζαν ή δεν τους είχαν ξαναδεί, να τους αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις -κυρίως εμένα-. Προφανώς υπήρχε και ο κόσμος ο οποίος φάνηκε να μην ευχαριστιέται αυτό που ακούει, αλλά όπως και να έχει αυτό που εγώ άκουγα και από θέμα παιξίματος και φωνής, δεν ήταν διόλου άσχημο.

Το setlist αποτελούταν από 10 κομμάτια και μια διασκευή σε Motörhead (“Rock n’ Roll”), την οποία εκτέλεσαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που μπορώ να πω ήταν το μόνο που δεν με ικανοποίησε.

Photo: Furor

Στην συνέχεια με το μαγαζί να έχει ήδη γεμίσει, έφτασε η στιγμή που όλοι περίμεναν, η εμφάνιση των CANCER BATS.

Από την πρώτη νότα τους, το An ξεκίνησε να τρέμει έχοντας ένα “τρελαμένο” κοινό από κάτω να χοροπηδάει και να φωνάζει σαν να ήταν η τελευταία φορά που τους έβλεπε.

Photo: Cancer Bats

Γεμάτοι ενέργεια οι ίδιοι έπαιξαν -σχεδόν- μια ώρα ένα γεμάτο setlist, από τις πιο γνωστές τους επιτυχίες όπως “R.A.T.S”, “All Hail” και “Road Sick”.

Μπορώ να πω πως καθώς παίζουν ένα ιδιαίτερο είδος μουσικής θα έπρεπε να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή στον ήχο, ο οποίος ήταν απαράδεκτος. Είναι κρίμα για τον κόσμο που δίνει κάποια χρήματα για να παρακολουθεί μια μπάντα να λαμβάνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα και ομολογώ πως αυτό που άκουσα, με απογοήτευσε. Σε γενικές γραμμές, στον υπόλοιπο κόσμο φάνηκε να άρεσε και να πέρασε καλά, το ίδιο και η μπάντα!

  • Event: CANCER BATS
  • Opening acts: Furor
  • Date: Σάββατο 4 Ιουνίου 2016
  • City: Αθήνα
  • Venue: An Club
  • Photos by: Δέσποινα Σταματάκη / i-JUKEBOX.gr | All Rights ReservedGallery

Cancer BatsCancer BatsCancer BatsCancer Bats

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter