26Σεπτεμβρίου2020

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 17:07 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: NIGHTSTALKER w/ Cellar Dogs @ Μανδραγόρας

Άλλη μια εξόρμηση των Nightstalker στην επαρχία, αυτή τη φορά με στάση στα Τρίκαλα και τη σκηνή του Μανδραγόρα.

Παρέα με τους CELLAR DOGS, που άνοιξαν τη συναυλία. Το συγκρότημα από την Αθήνα, έμεινε στη σκηνή για περίπου 40 λεπτά, παίζοντας δικά τους κομμάτια. Ο ήχος δεν ήταν σύμμαχός τους, με αποτέλεσμα να βγαίνει μια έντονη βαβούρα προς τα έξω, και να μη βοηθάει το κοινό να ξεχωρίσει τα κομμάτια. Παρόλα αυτά είχαν καλή σκηνική παρουσία, φάνηκαν δεμένη μπάντα και κατάφεραν να ζεστάνουν τον κόσμο.

Photo: Cellar Dogs

Προς το τέλος του σετ των Cellar Dogs, ο χώρος είχε γεμίσει, και κυρίως με άτομα μικρότερης ηλικίας. Λίγο πριν τις 12 ανεβαίνουν στη σκηνή οι NIGHTSTALKER μέσα σε αποθέωση ως συνήθως.

Το σέτλιστ αλλαγμένο από πέρυσι, με αρκετά κομμάτια από το “Just A Burn” και το “Dead Rock Commandos”, στα πλαίσια των τελευταίων συναυλιών-παρουσιάσεων αυτών των δίσκων. Έτσι είχαμε αρκετά δυναμικό ξεκίνημα με τα “All Around” και “Just A Burn” για να μας βάλουν από νωρίς στο κλίμα.

Photo: Nightstalker

Ο κόσμος από κάτω σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας έδειχνε την αγάπη για τους Stalker ενώ σε κάθε πρόσταγμα του Αργύρη ακολουθούσαν, με αποκορύφωμα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία 2 χρόνια, το “Children of the Sun”, που τραγουδιέται όπως κανένα άλλο κομμάτι!

Ο ήχος ούτε στους Nightstalker ήταν καλός, με την κιθάρα ανά διαστήματα να χάνεται. Για άλλη μια φορά ξεχώρισαν οι στυλοβάτες Ανδρέας στο μπάσο και Ντίνος στα τύμπανα. Συνολικά η απόδοση της μπάντας ήταν στα συνηθισμένα πλαίσια, αν και το 70λεπτο σετ φαίνεται να μην είναι αρκετό.

  • Event: NIGHTSTALKER
  • Opening acts: Cellar Dogs
  • Date: Δευτέρα 2 Μαΐου 2016
  • City: Τρίκαλα
  • Venue: Μανδραγόρας
  • Photos by: Αλεξάνδρα Μπαλαμώτη / i-JUKEBOX.gr | All Rights ReservedGallery

Cellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalkerNightstalker

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter