14Νοεμβρίου2019

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 12:36 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: WISDOM @ Six D.O.G.S

Οικογενειακή υπόθεση το live του Wisdom στο Six D.O.G.S. Κι όταν λέμε οικογένεια, εννοούμε φυσικά την Bashment Records.

Τη βραδιά άνοιξε το ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΑΓΚΑΘΙ, με κομμάτια δικά του, αλλά και από Κύκνειο Άσμα. Στα plus, το guest του Ταφ Λάθος. Ένα μικρό «ζέσταμα» για όσα θα γίνουν στις 21 Μαΐου.

Μετά ανέβηκε στη σκηνή ο ΑΛΦΑ ΥΨΙΛΟΝ. Άλλο στυλ. Ξεφεύγει από τον «εφηβικό ενθουσιασμό» και δείχνει ότι παίρνει πολύ σοβαρά αυτό που κάνει. Το αποδεικνύει κι η μέχρι τώρα πορεία του άλλωστε. Big ups!

Photos: Αυτόνομο Αγκάθι, Άλφα Ύψιλον

Και τώρα ο WISDOM… «Ωραίο το cd, πόσο να διαφέρει στο live;» ήταν η σκέψη μου πριν πάω. Κι ήρθε να μου το ανατρέψει. Πολύ! Πάρα πολύ διαφέρει αυτό που ακούς από αυτό που βλέπεις. Ο Βασίλης το ‘χει τρελά πάνω στη σκηνή. Όχι ότι δεν είναι ωραίο το cd. Αντιθέτως! Απλά στο live το απογειώνει. Και μάλιστα στο πρώτο του live, που ήταν και σχεδόν sold out. Φανταστείτε μετά από λίγα χρόνια.

Πρώτος δίσκος κι ένα μαγαζί να ξέρει όλα τα λόγια. Πήρε ενέργεια, έδωσε ενέργεια και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Και βέβαια πίσω στο «θρόνο» του ο αγαπημένος μου Dj Micro να κάνει τα «μαγικά» του όλο το βράδυ.

Photo: Wisdom

Λίγο πριν το τέλος, ανέβηκε στη σκηνή όλη η οικογένεια της Bashment Records για ένα freestyle. Οξύνους, Αλλοπρόσαλλος, Twinsanity (my beloved boys), Pit, Soulnek, Αυτόνομο Αγκάθι και βέβαια Ταφ Λάθος. Και κάπου εκεί ένα χειροκρότημα για το Willow, έναν καινούριο παραγωγό της Bashment. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις, δε μπορείς να σχολιάσεις. Απλά, κατάλαβα καλύτερα αυτό που μου είπε ο Wisdom στη συνέντευξη, ότι ονειρεύεται να γίνονται στο μέλλον Bashment lives. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Στο μαγαζί είναι και ο Tiny Jackal, που βοήθησε πολύ το Wisdom στο ξεκίνημά του. Έχουν μείνει ακόμα 3 κομμάτια και δε νομίζω ότι θέλει κανείς να τελειώσει. Κρατάω το boost ενέργειας στο «Πες μου αν θυμάσαι» και βέβαια τη φράση που έκλεισε το live… «ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ».

Photo: Wisdom

Δεν έχω άλλα να πω. Όποιος ήταν εκεί και το έζησε, μπορεί να καταλάβει. Όποιος δεν ήταν, θα είναι στα επόμενα. Ο Βασίλης έκανε το ξεκίνημά του κι όλοι όσοι τον αγαπούν ήταν-ήμασταν εκεί να στηρίξουν-με.

Wisdom… κι είναι μόνο η αρχή… Για τις μέρες που έρχονται, καλή Ανάσταση μυαλού… γιατί εκεί είναι ο στόχος!


  • Event: WISDOM
  • Opening acts: Άλφα Ύψιλον
    Αυτόνομο Αγκάθι
  • Date: Σάββατο 23 Απριλίου 2016
  • City: Αθήνα
  • Venue: Six D.O.G.S
  • Photos by: Θοδωρής Χανιώτης / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved


Gallery

Αυτόνομο ΑγκάθιWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdomWisdom

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter