06Ιουνίου2020

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 19:18 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: DECAPITATED w/ Hate, Thy Disease, Krysthla @ An Club

Έφτασε η μέρα για την live εμφάνιση των Decapitated που περιμέναμε καιρό και φυσικά μαζί τους ήταν οι Hate, Thy Disease, Krysthla και Aktaion για να κάνουν την βραδιά ακόμα καλύτερη..

Δυστυχώς έφτασα λίγο αργότερα στον συναυλιακό χώρο και δεν μπορώ να έχω άποψη για τους AKTAION, όμως παρατήρησα ότι ήδη είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος για να τους ακούσει.

Ομολογώ ότι οι KRYSTHLA έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γεμάτοι ενέργεια πάνω στην σκηνή παίζοντας μόλις 5 κομμάτια τα οποία ήταν αρκετά για να δείξουν στον κόσμο τι αξίζουν. Το συγκεκριμένο tour πιστεύω είναι ιδιαίτερο για αυτούς καθώς θα τους κάνει πιο γνωστούς στον κόσμο και όπως είδαμε, φροντίζουν σωστά και οι ίδιοι για να γίνει αυτό.

Photo: Krysthla

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι THY DISEASE, ένα ιδιαίτερο άκουσμα καθώς συνδυάζουν το death metal με την industrial μουσική. Έπαιξαν περίπου 40 λεπτά με αρκετά καλό ήχο και προσπαθούσαν να κάνουν τον κόσμο να συμμετέχει μαζί τους στα κομμάτια, παρόλα αυτά παρατήρησα ότι σε αρκετούς δεν άρεσαν και απλά περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η εμφάνισή τους.

Εμένα μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αρκετά, όμως δυστυχώς πιστεύω πως στα studio albums είναι καλύτεροι, κυρίως στα φωνητικά και αυτό είναι ένα μειονέκτημα για το συγκρότημα.

Photo: Thy Disease

Στην συνέχεια η στιγμή που όλοι περίμεναν, η εμφάνιση των HATE. Οι Πολωνοί έχουν αρκετά χρόνια τώρα που βρίσκονται στον χώρο του extreme death metal και φέτος ήταν η πρώτη φορά που έρχονταν στην χώρα μας.

Το κοινό ενθουσιασμένο συμμετείχε μαζί τους στα κομμάτια και ιδιαίτερα στα “Erebos” και “Alchemy Ov Blood”, δείχνοντας στους Hate ότι τους περίμεναν με ανυπομονησία. Μία ώρα πάνω στην σκηνή ήταν λίγη για αυτήν την εξαιρετικά καταξιωμένη μπάντα με 9 άλμπουμ στην κατοχή της. Ένα μεγάλο μειονέκτημα ήταν ο ήχος, καθώς με τα φωνητικά να είναι ήδη “βαριά”, αυτό που άκουγα, δεν ήταν αυτό που άρμοζε, σε σημείο να σε κουράζει από τα πρώτα κιόλας κομμάτια.

Photo: Hate

Τελευταίοι οι DECAPITATED, που μόνο στην αναφορά του ονόματος της μπάντας, είναι σαν να φωνάζεις “ΞΥΛΟ”. Δεν πρόλαβαν να ανέβουν στην σκηνή και το μαγαζί ξεκίνησε να τρέμει με το “Exiled in Flesh”, ενώ ακολούθησαν τα “The Blasphemous Psalm to the Dummy God Creation”, “Blood Mantra” και “404”.

Φαντάζομαι πως κάποιος θα είχε καλέσει ήδη τα ασθενοφόρα.

Photo: Decapitated

Στην συνέχεια τα κομμάτια που διάλεξαν να παίξουν ήταν από το καλό στο καλύτερο. “Day 69”, “Carnival Is Forever”, “Nest”, “Veins”, καθώς και “Spheres of Madness” και “Homo Sum” για κλείσιμο, με τα stage divings να μη σταματούν.

Εξαιρετικοί παίκτες γεμάτοι ενέργεια και ένταση πάνω στην σκηνή οι Decapitated, δεν άφησαν ούτε έναν φαν τους να μην περάσει καλά, κάνοντας την εμφάνισή τους αξέχαστη για εμάς, αλλά όπως φάνηκε και για τους ίδιους, καθώς ανέφεραν ότι η Ελλάδα έχει το καλύτερο κοινό που έχουν δει ποτέ.


  • Event: DECAPITATED
  • Opening acts: Hate
    Thy Disease
    Krysthla
  • Date: Παρασκευή 22 Απριλίου 2016
  • City: Αθήνα
  • Venue: An Club
  • Photos by: Δέσποινα Σταματάκη / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved


Gallery

KrysthlaKrysthlaKrysthlaKrysthlaKrysthlaKrysthlaKrysthlaThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseThy DiseaseHateHateHateHateHateHateHateHateDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitatedDecapitated

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter