18Απριλίου2024

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 17:33 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: SADAHZINIA @ Piraeus 117 Academy

Παρασκευή βράδυ, μια Αθήνα χαμένη στα live κι όμως το Academy κρατάει ακόμα! Μάλλον όχι… η SADAHZINIA κρατάει… Προσδεθείτε! Τώρα αρχίζει το καλό!

Όλα ξεκινούν με την υπόσχεση του B.D.Foxmoor ότι σε 5 χρόνια θα ξαναζήσουμε όσα τον περασμένο Νοέμβρη στο Ποδηλατοδρόμιο και μάλιστα διπλά. Μια για εκείνον και μια για τη Sadahzinia. Στο πίσω μέρος της σκηνής ένας φράχτης γεμάτος ζωγραφιές παιδιών από τους Γιατρούς του Κόσμου. Άλλες πολύχρωμες, άλλες ασπρόμαυρες. Άλλες χαρούμενες κι άλλες όχι.

«Πάμε να γκρεμίσουμε το φράχτη», λέει η Γιολάντα και… «ξυπνάμε την άνοιξη με μάγια»! Κι ύστερα, «ψάχνοντας εκεί στο φως», είναι όλα «όμορφα»... Κι όταν ακούγονται οι πρώτες νότες από το «Άλλο ένα ψέμα» ανάβουν τα πρώτα καπνογόνα. Κι η νύχτα στο Academy, γίνεται μέρα… «Νύχτα και μέρα»! Και μετά η στιγμή που περίμενα… «Γέλα, καρδιά μου», peace, 1luv…

Photo: Sadahzinia

«Γι’ αυτά που κάνουν τη ζωή πιο μπορετή», «Χρέωσέ τα στη Φωτιά» και πάρε το «Μαγικό αυλό» παρέα με έναν… ροζ μάγο αυτή τη φορά! Συγκινητικό κι ακόμα πιο όμορφο στο live το «Συγγνώμη πνίγηκα». Ίσως να έφταιγαν και οι ζωγραφιές των παιδιών. Οι περισσότερες με ένα σπίτι κι ένα δέντρο. Δε χρειάζεται πιο πολλά ένα παιδί για να είναι ευτυχισμένο, όπως είπε κι η Γιολάντα.

Και μια «Κατά λάθος προσευχή» γύρω από τον «Κύκλο της ντροπής» έξω από του «Γιάννη Αγιάννη την πόλη» με «Χίλια μπουκάλια καταγής» γιατί πολύ απλά, στον «κόσμο που βρήκα»... «δε θέλω να γλιτώσω από τα όμορφα». Πριν τέλος τα καλύτερα… «Νιόβγαλτο ψέμα», «Θυμητάρι», «Χρονορωγμή», «Τι χαρά που παίρνω» και βέβαια το «Δεν είμαι κανενός»…

Photo: Sadahzinia

Τους μήνες που πέρασαν από το Νοέμβρη πήγα σε πάρα πολλά live. Πολλές στιγμές, διαφορετικές μεταξύ τους. Την περασμένη Παρασκευή όμως, αγάπησα ξανά, σα να ήταν η πρώτη φορά που το ζούσα, όλη αυτή τη μαγεία που έχει η Sadahzinia κι ο B.D.Foxmoor. Σα να άκουγα πρώτη φορά το «Σκιάχτρο», σα να με έπαιρναν πρώτη φορά αγκαλιά…

Είχε μια «ζέστη» απίστευτη. Μια ενέργεια που όταν τη ζήσεις, σου αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία. Για πάντα. Αυτό που βρίσκεις στα live τους δεν το ζεις αλλού. Αυτό το φτερούγισμα στην καρδιά, αυτή τη γλύκα στο βλέμμα, αυτό το χαμόγελο της επόμενης μέρας… αυτή την αγάπη! Ας μην κρυβόμαστε πια… Εκεί είναι όλα. Στην αγάπη. Γι’ αυτό το λόγο ξεχωρίζουν οι στιγμές. Γιατί παίρνεις και δίνεις αγάπη. Ευχαριστούμε!

Επόμενο ραντεβού στην Πετρούπολη, 8 Ιουλίου. Για τις μέρες που έρχονται… Καλή Ανάσταση στα μυαλά και στις ψυχές μας!

Καλή αντάμωση στα όμορφα!


  • Event: SADAHZINIA
  • Date: Παρασκευή 22 Απριλίου 2016
  • City: Αθήνα
  • Venue: Piraeus 117 Academy
  • Photos by: Μυρσίνη Μπογδάνου



Gallery

SadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaB.D.FoxmoorSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaB.D.FoxmoorSadahziniaSadahziniaSadahziniaB.D.FoxmoorSadahziniaSadahziniaB.D.FoxmoorB.D.FoxmoorSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahziniaSadahzinia

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read


Newsletter