28Ιανουαρίου2020

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 12:43 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: DUSTBOWL @ Stage Club

Φτάσαμε στον Μάρτιο και τα events και οι συναυλίες στη Λάρισα καλά κρατούν. Και αυτό το Σάββατο, ο δρόμος μας έβγαζε ξανά δίπλα από το ποτάμι, στον φιλόξενο χώρο του Stage για να ακούσουμε τους Dustbowl από την Αθήνα.

Ένα συγκρότημα με τη δικιά του διαδρομή στην – ακμάζουσα - σκηνή της Americana. Οι DUSTBOWL αποτελούνται από 6 άτομα, και τελευταία εμφανίζονται με την προσθήκη της Τζένης Καπάδαη στα δεύτερα φωνητικά. Στον ήχο τους ξεχωρίζει το χαρακτηριστικό παίξιμο στην κιθάρα του Telecaster Nick ή αλλιώς Νίκου Φυσάκη, το pedal steel του John Hardy, αλλά και συνολικά τα backing vocals.

Είναι μια μπάντα πολύ δουλεμένη και αυτό φαίνεται συνολικά από τη δισκογραφία τους αλλά και από τις live εμφανίσεις τους. Γενικά στις δισκογραφικές τους δουλειές, ανά καιρούς προσθέτουν διάφορα στοιχεία. Δεν παίζουν καθαρό country ή Americana αλλά ένα μίγμα από μουσικές, όπου μπλέκονται όλες οι επιρροές τους. Από τον Johnny Cash, τον Neil Young έως τους Green on Red!

Photo: Dustbowl

Στην εμφάνισή τους στο Stage, ακούσαμε κομμάτια από τις προηγούμενές τους δουλειές, αλλά και πήραμε μια δυνατή γεύση από τον δίσκο “The Great Fandango” που ετοίμασαν και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο σε βινύλιο. Σε αυτά τα καινούρια κομμάτια, φαίνεται ακόμα πιο ολοκληρωμένη η δουλειά τους, ενώ δείχνουν να απελευθερώνουν κι άλλο τον ήχο τους, βγάζοντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Η συναυλία κυλούσε πολύ γρήγορα, με την μπάντα να έχει την καλύτερη ανταπόκριση από το κοινό που βρέθηκε στο χώρο. Ενώ το κλείσιμο ήταν πανηγυρικό, με τελευταίο encore το “Folsom Prison Blues” του Johnny Cash με όλον τον κόσμο να τραγουδάει!

Αυτό το Σάββατο στο Stage, χορτάσαμε μουσική, και φύγαμε έχοντας το ρεφρέν του “The Great Fandango” στο μυαλό μας στο γυρισμό για το σπίτι.


  • Event: DUSTBOWL
  • Date: Σάββατο 19 Μαρτίου 2016
  • City: Λάρισα
  • Venue: Stage Club
  • Photos by: Αλεξάνδρα Μπαλαμώτη / i-JUKEBOX.gr | All Rights ReservedGallery

DustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowlDustbowl

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter