27Οκτωβρίου2020

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 21:46 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: MALEVOLENT CREATION / GRAVE w/ Soulskinner @ An Club

Βραδιά ακραίου μέταλ στο An Club με τους Grave και τους Malevolent Creation σε μια κοινή περιοδεία που ξεκίνησε απ’ την Ελλάδα.

Πρώτοι στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Αθηναίοι SOULSKINNER με μια μικρή καθυστέρηση, με τον κόσμο στο An να είναι λίγος αλλά να απολαμβάνει την μπάντα. Καλοί μουσικοί από τεχνικής άποψης και σκηνικής παρουσίας αλλά έλειπε λίγη ένταση παραπάνω.

Photo: Soulskinner

Μετά από το μισάωρο set των Soulskinner και ένα τεράστιο -αρκετά ενοχλητικό- κενό εμφανίστηκαν στη σκηνή κατά τις 21:30 οι Σουηδοί GRAVE. Ο κόσμος είχε γεμίσει αισθητά το μαγαζί και φάνηκε αρκετά πορωμένος με κομμάτια όπως το “Out of Respect for the Dead” από τον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε φέτος τον Οκτώβριο.

Ο γεμάτος ήχος, τα ογκώδη αλλά και τα αργόσυρτα riffs δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο αφού δεν έλειψαν τα mosh pits, τα stage divings και το ανελέητο headbanging, ειδικά σε κομμάτια όπως το “In Love” και το “Into the Grave”. Οι Grave φάνηκε να το διασκεδάζουν και οι ίδιοι, πράγμα πάντα πολύ θετικό, κάνοντας χαβαλέ με το κοινό και μοιράζοντας μπαγκέτες και setlist στο τέλος της εμφάνισής τους που ήταν γύρω στις 22:35.

Photo: Grave

Και το death metal συνεχίστηκε με τους MALEVOLENT CREATION να παίρνουν σειρά, με ακόμα καλύτερο ήχο και ακόμα πιο πορωμένο κοινό. Οι Αμερικανοί έσπειραν τον πανικό στο An Club με τον drummer ειδικά να παίρνει φωτιά.

Τα παλαιότερα κομμάτια είχαν μεγαλύτερη απήχηση, αλλά όπως και να χει ο old school ήχος φάνηκε να κερδίζει τους μεταλλάδες και τις μεταλλούδες της βραδιάς.

* Λόγω τεχνικού προβλήματος, δεν περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση των Malevolent Creation.


  • Event: MALEVOLENT CREATION
    GRAVE
  • Opening acts: Soulskinner
  • Date: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015
  • City: Αθήνα
  • Venue: An Club
  • Photos by: Ανδριάνα Θεοδωροπούλου / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved


Gallery

SoulskinnerSoulskinnerSoulskinnerGraveGraveGraveGraveGrave

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter