22Νοεμβρίου2019

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 11:59 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: CELLAR DOGS w/ The Overjoyed, The Deadly Marshmallow @ Six D.O.G.S

Τα τελευταία χρόνια η ελληνική stoner rock σκηνή έχει αρχίσει να εδραιώνεται και να αναδεικνύει ονόματα που κάνουν επιτυχία και στο εξωτερικό. Οπότε είναι πολύ θετικό να βλέπεις νέες μπάντες στο ξεκίνημα τους να έχουν αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό και με κάθε τους live να το μεγαλώνουν ακολουθώντας τα χνάρια μπαντών όπως οι Planet of Zeus.

Μια τέτοια μπάντα είναι και οι Cellar Dogs οι οποίοι μας χάρισαν ένα εξαιρετικό live και τον εξαιρετικό δίσκο “Jackhammer” (διαβάστε ΕΔΩ την κριτική). 

Photo: Cellar Dogs

Κατά τις 10 πάρα ανέβηκαν στην σκηνή του οι THE DEADLY MARSHMALLOW για να ανοίξουν την συναυλία στο Six D.O.G.S. Οι τρεις μουσικοί έπαιξαν για μισή ώρα και κατάφεραν να κερδίσουν, τους δυστυχώς λιγοστούς ανθρώπους που ήταν στο κοινό, με τα riffάκια τους, τις μπασογραμμές τους και τις alternative rock μελωδίες τους.

Καλό θα ήταν να κάνουν κάποια στιγμή επένδυση σε ένα κουρδιστήρι για να γλυτώνουν και τα κουρδίσματα με το αυτί ανάμεσα στα κομμάτια.

Photo: The Deadly Marshmallow

Ακολούθησαν οι THE OVERJOYED οι οποίοι κατάφεραν να ξεσηκώνουν τον κόσμο που είχε αρχίσει να γεμίζει το μαγαζί, με τις καθαρόαιμες punk μελωδίες τους, τα πολύ καλά φωνητικά τους και το χιούμορ τους.

Έπαιξαν για κάνα 40λεπτο κομμάτια από τον δίσκο τους αλλά και νέο υλικό και μας άφησαν ζεστούς και έτοιμους για το όνομα της βραδιάς.

Photo: The Overjoyed

Και έφτασε η ώρα για να ανέβουν οι CELLAR DOGS στην σκηνή του Six D.O.G.S (μπορεί άνετα να γίνει αστείο τύπου dogception) και για την επόμενη μισή ώρα να μας κάνουν να χτυπιόμαστε σε έναν από τους πιο δυνατούς stoner rock δίσκους την εγχώριας σκηνής.

Από το πρώτο κομμάτι ξεκίνησε το mosh pit και το crowd surfing στο κοινό, δείχνοντας πόσο φανατικούς ακόλουθους έχει ήδη η μπάντα ασχέτως με το πόσο φρέσκο είναι το ντεμπούτο της.

Photo: Cellar Dogs

Οι Cellar Dogsέδωσαν ένα εξαιρετικό live και απογείωσαν τα κομμάτια τους στην ζωντανή τους μορφή. Το μόνο αρνητικό ήταν η διάρκεια του live η οποία όμως ήταν αναμενόμενη αφού ήταν παρουσίαση δίσκου και δεν είχαν προηγούμενο υλικό για να το εμπλουτίσουν.

Ελπίζω να ακούσουμε σύντομα καινούρια κομμάτια και να ξαναζήσουμε αυτόν τον πανικό σε ένα μεγαλύτερο live απ’ όλες τις απόψεις.


  • Event: CELLAR DOGS
  • Opening acts: The Overjoyed
    The Deadly Marshmallow
  • Date: Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015
  • City: Αθήνα
  • Venue: Six D.O.G.S
  • Photos by: Μαρίζα Καψαμπέλη / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved


Gallery

The Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe Deadly MarshmallowThe OverjoyedThe OverjoyedThe OverjoyedThe OverjoyedThe OverjoyedThe OverjoyedThe OverjoyedThe OverjoyedCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar DogsCellar Dogs

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter