Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 13:07 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: DYING FETUS w/ In Utero Cannibalism, Progress of Inhumanity @ An Club

Φουλ του blast beat στα Εξάρχεια, οι τοίχοι να τρίζουν και ο κόσμος να επιδίδεται στο απαραίτητο ξυλίκι.

Αρχή με τους grindcorάδες PROGRESS OF INHUMANITY, στους οποίους πλέον ως frontman βρίσκουμε τον Δημήτρη “Spoonman”. Άκρατη ενέργεια πάνω στη σκηνή, μισή  ωρίτσα με σχεδόν 20 τραγούδια και τα πρώτα κυκλάκια στο pit έχουν ήδη αρχίσει.

Photo: Progress of Inhumanity

Πάμε μετά με το 40λεπτο brutal death metal των IN UTERO CANNIBALISM, οι οποίοι είχαν το “Butcher While Others Obey” κατευθείαν “από τον φούρνο”.

Ακούσαμε παλιά, νέα, ακυκλοφόρητα και μια διασκευή στο “Once Upon the Cross” των Deicide, στο οποίο μπορεί το “πουτ@ν@ριό” που ζήτησε ο Βασίλης από μικροφώνου να μην ήρθε, αλλά φυλάχθηκε για τους headliners.

Photo: In Utero Cannibalism

Αφού, λοιπόν, είχαμε ζεσταθεί για τα καλά, οι DYING FETUS πάτησαν σανίδι, πρώτη φορά ως headliners στην Ελλάδα και 6 χρόνια μετά από την τελευταία τους επίσκεψη, στο πλευρό των Cannibal Corpse, τους οποίους επίσης θα ξαναδούμε πολύ σύντομα στα μέρη μας.

Όπως αναμενόταν, το τρίο από το Maryland γκρέμισε το An, με κύριο συστατικό τον “διάλογο” ανάμεσα στα brutal φωνητικά του John Gallagher και τις στριγκλιές του Sean Beasley. Για τα blast beats τα είπαμε και παραπάνω, ο Trey Williams ακουγόταν μέχρι την πλατεία, ενώ τα περίπλοκα riffs έδιναν την ευκαιρία για μερικές ανάσες, καθώς κατά τα άλλα στο club ξεχώριζες μόνο κεφάλια.

Photo: Dying Fetus

Ανάμεσα στις επιλογές από όλη τους τη δισκογραφία, οι Dying Fetus παρουσίασαν και ένα νέο κομμάτι, το “Induce Terror”, ενώ το “Grotesque Impalement” έδωσε το σύνθημα για αρκετά κορμιά στον αέρα.

Στο κλείσιμο, δε, με τα “Pissing in the Mainstream”, “Kill Your Mother/Rape Your Dog” και “Praise the Lord (Opium for the Masses)”, το καράτε έπεσε βροχή και μετά από μια ωρίτσα και κάτι, το An μετρούσε για μία ακόμη φορά “απώλειες”.

Υ.Γ.: Respect στην Playfalse, που τηρεί ΠΑΝΤΟΤΕ το πρόγραμμα προκειμένου ο κόσμος να προλαβαίνει τα Μ.Μ.Μ.. Ο σεβασμός φέρνει σεβασμό.


  • Event: DYING FETUS
  • Opening acts: In Utero Cannibalism
    Progress of Inhumanity
  • Date: Τρίτη 9 Ιουνίου 2015
  • City: Αθήνα
  • Venue: An Club
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved


Gallery

Progress of InhumanityProgress of InhumanityProgress of InhumanityProgress of InhumanityProgress of InhumanityProgress of InhumanityProgress of InhumanityProgress of InhumanityIn Utero CannibalismIn Utero CannibalismIn Utero CannibalismIn Utero CannibalismIn Utero CannibalismIn Utero CannibalismIn Utero CannibalismIn Utero CannibalismDying FetusDying FetusDying FetusDying FetusDying FetusDying FetusDying FetusDying FetusDying Fetus

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read