22Σεπτεμβρίου2020

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 11:37 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ASIAN DUB FOUNDATION SOUND SYSTEM @ Gagarin 205

Σε χρόνια κρίσης, ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, και τις τράπεζες. Με ενέργεια, συνείδηση και ρυθμό.

Οι ASIAN DUB FOUNDATION SOUND SYSTEM (8,5/10) ήρθαν στην Ελλάδα και μπροστά σε ένα κοινό όχι πολυάριθμο μεν, άκρως εκδηλωτικό δε, γέμισαν το Gagarin με remixes, νέο και παλιό υλικό.

Photo: Asian Dub Foundation Sound System

Πριν το ρολόι δείξει 10, ο Pandit G είχε ήδη κάνει την εμφάνισή του, για να ξεκινήσει ένα εισαγωγικό DJ set. Λίγο μετά, ακολούθησε ο “δαιμονισμένος” 20χρονος Sonny Green, ο οποίος έτρεχε πάνω-κάτω τη σκηνή και βόλταρε και κάτω από αυτήν.

Ο Aktarv8r με τη σειρά του ήταν μπαλαντέρ, πότε πίσω από τα decks και πότε με το μικρόφωνο στο χέρι, ενώ ο Ghetto Priest δεν γινόταν να μην κλέψει την παράσταση με τη σκηνική του παρουσία και τα μαγικά του ξόρκια, καθώς και με τα μηνύματα που έστελνε: “Μέχρι το χρώμα του δέρματος να σταματήσει να είναι σημαντικότερο από το χρώμα των ματιών, εκεί έξω θα έχουμε πόλεμο. Εσωτερικό και εξωτερικό”.

Photo: Asian Dub Foundation Sound System

Μπόλικο μπάσο και dubstep, χορός που δεν σταματούσε ένθεν κακείθεν, στίχοι για πολίτες-ζόμπι και όσους πουλούν την ψυχή τους.

Οι Asian Dub Foundation μάς επισκέφθηκαν με το Sound System τους, μας “κέρασαν” το “Flyover”, μας έκαναν να περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο τους άλμπουμ στα τέλη του Μάη και μας αποχαιρέτησαν όπως ξεκίνησαν, με ένα σετάκι από τον Pandit G, και το μήνυμα “the time is yours”.


  • Event: ASIAN DUB FOUNDATION SOUND SYSTEM
  • Date: Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
  • City: Αθήνα
  • Venue: Gagarin 205
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης / i-JUKEBOX.gr | All Rights ReservedGallery

Asian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound SystemAsian Dub Foundation Sound System

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter