14Αυγούστου2020

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 22:24 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ACTIVE MEMBER @ Stage Volume 1

Το ημερολόγιο έδειχνε κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες πριν. Η συναυλία των Public Enemy στη Νίκαια αποτέλεσε την “απαρχή”. Το όραμα έγινε πραγματικότητα, στο αυλάκι μπήκε πολύ νερό τα επόμενα χρόνια, και να που είμαστε πλέον στα τέλη του 2014, στη δεύτερη εποχή της “Αλεπούς του Βάλτου”, του ανθρώπου που ίδρυσε το Low Bap κίνημα.

Οι ACTIVE MEMBER (9/10) επέστρεψαν στο Stage Volume 1, λίγους μήνες μετά από εκείνες τις δύο ιστορικές και μαραθώνιες “μαζώξεις” της Umicah. Στη σκηνή, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia. Με 55 τραγούδια στα πικάπ, παλιά και νέα.

Photo: Active Member

Από τη “Διαμαρτυρία” στο “Cosmos Alivas”, οι παραστάσεις και οι εμπειρίες είναι αμέτρητες. Άλλωστε, ο πολυπράγμων Μιχάλης Μυτακίδης δεν αφήνει στιγμή να πάει χαμένη, είτε όσον αφορά τη δημιουργία και την ηχογράφηση καινούριου υλικού, είτε τις ζωντανές εμφανίσεις του, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο. Φυσικά αδύνατο, λοιπόν, όλη αυτή η πορεία να χωρέσει σε μία συναυλία, ακόμα και… 255 τραγούδια να υπάρχουν στο setlist.

Ο χώρος γεμάτος, η διάθεση από την αρχή έως το τέλος ψηλά, και έκπληξη o “Αδιάφορος” και το “Θα σε Καρτερώ”, εκεί προς το τέλος του live, που νιώσαμε ότι απογείωσαν τα συναισθήματά μας.

Μετά από την παντοτινή συμβολική αγκαλιά του “Σκιάχτρου” και το ρίξιμο της αυλαίας, συνειδητοποίησα ότι αυτή ήταν η έκτη φορά μέσα σε έναν χρόνο που, βιώνοντας κάποια συναυλία των Active Member, του B.D.Foxmoor και όλης της παλιοπαρέας που ξανάσμιξε, κατάλαβα βαθιά για ποιον λόγο κάποια πράγματα μένουν μέσα σου αναλλοίωτα.

Η μουσική και οι στίχοι αυτών των 22 χρόνων, μπορεί σε κάποιους να μη σημαίνουν τίποτα και να τους προσπερνούν. Για κάποιους άλλους, όμως, “χτυπάνε κέντρο”…

  • Event: ACTIVE MEMBER
  • Date: Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014
  • City: Αθήνα
  • Venue: Stage Volume 1
  • Photos / Videos by: Γιάννης Νέγρης
  • More Photos: i-JUKEBOX.gr @ FacebookGallery

Active MemberActive MemberActive MemberActive MemberActive MemberActive MemberActive MemberActive Member

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter