14Νοεμβρίου2019

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 20:59 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ARCHITECTS w/ Fall of Man + All Vows Collapse @ Κύτταρο Live

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς έξω από το Κύτταρο. Οι πόρτες άνοιγαν στις επτά. H live εμφάνιση των Βρετανών Architects στη χώρα μας, πέντε χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψή τους ήταν πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη. 

Οι Architects, καλύτεροι στο είδος τους, το metalcore την δεδομένη στιγμή, εμφανίστηκαν στις δέκα στη σκηνή για το soundcheck. Η ώρα περνούσε και το κοινό αγωνιούσε και φώναζε το όνομά τους ρυθμικά.

Photo: Architects

Στις δέκα και μισή ξεκίνησαν κι αμέσως συνεπήραν το κοινό. Τα αδέρφια Searle στα τύμπανα, τα πλήκτρα και την κιθάρα, ο Alex Dean στο μπάσο και στο μικρόφωνο ο Sam Carter με το πλέον χαρισματικό λαρύγγι, έδωσαν για μια ώρα τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στη σκηνή, παίζοντας τόσο κομμάτια τους από το νέο δίσκο τους Lost Forever//Lost Together, όσο και παλιότερά τους που είχαν ήδη αγαπηθεί και ξεσήκωναν το κοινό.

Το stage diving έδινε κι έπαιρνε, η μπάντα φαινόταν εκστασιασμένη απ’ την αγάπη που εισέπραττε, ο κόσμος τραγουδούσε και ανά διαστήματα φώναζε με ρυθμούς γηπεδικούς: «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Βρετανός». Όμορφη εικόνα, η μουσική μαγεύει κι ενώνει.

ARCHITECTS SETLIST

01. Gravedigger

02. C.A.N.C.E.R

03. Alpha Omega

04. Even If You Win, You’re Still a Rat

05. Day in Day Out

06. Naysayer

07. The Devil Is Near

08. Dead Man Talking

09. Follow the Water

10. Colony Collapse

11. Devil’s Island

12. Early Grave

13. Broken Cross

*********

14. Red Hypergiant

15. These Colours Don’t Run

Photo: Architects

Τι συνέβη όμως πριν τις δέκα; Το live «άνοιξαν» στις εννέα παρά τέταρτο οι δικοί μας All Vows Collapse.

Αν και ο κανονικός δεύτερος κιθαρίστας τους δεν κατάφερε να βρίσκεται μαζί τους, ο ήχος τους ήταν άρτιος και η μπάντα έδειχνε δεμένη. Στο τελευταίο για τη βραδιά κομμάτι τους, το «Sail Away» προκλήθηκε πανικός.

ALL VOWS COLLAPSE SETLIST

01. Never Let Me Sink (Intro)

02. Free Fall

03. Snakes

04. Waves Ahead

05. Top Gun (Bury Your dead cover)

06. Deathwish

07. Sail Away

Photo: All Vows Collapse

Μουσική συντροφιά μας κράτησαν ως τις εννέα και μισή, όπου τη σκυτάλη έλαβαν οι επίσης δικοί μας «Fall of Man». Ο αριθμός του κοινού αυξανόταν σταθερά. Οι Fall of Man με κομμάτια τους όπως το «Silence» που φάνηκε να είναι το πλέον αγαπημένο του κοινού, αλλά και το «Of Incantations and Elixirs», εντυπωσίασαν.

Τα φωνητικά των παιδιών, -γιατί ναι, τραγουδούσαν όλα σχεδόν τα μέλη της μπάντας, (!) ήταν εξαιρετικά, αρμονικά, παρά τον σκληρό κατά τα άλλα ήχο τους.

Μια νύχτα γεμάτη καλή, πολύ καλή μουσική. Αναμένουμε με χαρά το επόμενο αντίστοιχο live.

Photo: Fall of Man

FALL OF MAN SETLIST

01.Intro

02. New Song

03. Golden Shades of Black

04. Beware

05. The Flagship

06. Silence

07. Of Incantations and Elixirs


  • Event: ARCHITECTS
  • Opening acts: Fall of Man
    All Vows Collapse
  • Date: Κυριακή 8 Ιουνίου 2014
  • City: Αθήνα
  • Venue: Κύτταρο Live
  • Photos by: Αφροδίτη Ζαγγανά
  • More Photos: i-JUKEBOX.gr @ Facebook


Gallery

All Vows CollapseAll Vows CollapseAll Vows CollapseAll Vows CollapseFall of ManFall of ManFall of ManFall of ManArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitectsArchitects

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter