06Ιουλίου2020

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 20:13 Γράφτηκε από: 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + THE B-MOVIES @ Stage Volume 1: Σαν 20χρονο παιδί που τραγουδά…

Πολύ ζεστή μέρα η Τετάρτη, φτάνοντας όμως στο στενό της Ελεούσης ο κόσμος μέσα και έξω από το Stage Volume 1 ήταν αρκετός - και δη για καθημερινή.

Οι πόρτες είχαν ανοίξει ήδη από τις 20:00, στις 21:30 προβλεπόταν η έναρξη της βραδιάς, 21:40 ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies ανέβηκαν στη σκηνή κι ακούστηκαν τα πρώτα χειροκροτήματα. Κατάφερα να προσεγγίσω αρκετά τη σκηνή κι έτσι ήμουν σε θέση να παρατηρώ τις εκφράσεις του Παύλου καθ’ όλη τη διάρκεια.

Η βραδιά ξεκίνησε μελωδικά με τα “Τροφή για τα Θηρία” και “Αυτό”. Αν έκλεινες τα μάτια, ήταν σαν να άκουγες ένα παιδί 20 χρονών να τραγουδά. Η λέξη “μαγεία” δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τα χθεσινά (11/6), όσο κοινότυπο κι αν ακουστεί αυτό σε κάποιους.

“Θα ‘ρθει μια Μέρα” και “Τόσο Κοντά” ξεσήκωσαν τον κόσμο και όλοι γίναμε μια παρέα χορεύοντας και τραγουδώντας κι ας μη γνωριζόμασταν μεταξύ μας. Στη “Μαίρη” και στην “Ελλάδα” ο Παύλος σε συγκινούσε, στα “Αντικαταπληκτικά” χαμογελούσε και σε παρακινούσε να χορέψεις, το “Σαν Eσένα” σε έκανε να θέλεις να το αφιερώσεις σε όποιον είχες μπροστά σου εκείνη τη στιγμή.

“Τζόβενο είσαι!”, του φώναξε κάποιος από το κοινό κι έβαλε τα γέλια. Για κάτι τέτοιες στιγμές και την επαφή αυτή με τον καλλιτέχνη αξίζει να κλείσεις το Youtube  και να πας να τον δεις στα 1, 2, 3, 10 μέτρα να σου τραγουδάει και να ανατριχιάζει το είναι σου.

Ακόμα και μεταλάς να είσαι, στον Παυλίδη θα σιγοτραγουδήσεις έστω κι ένα κουπλέ.

Ανάμεσα στα τραγούδια τα οποία ακούσαμε, ήταν τα:

Τροφή για τα Θηρία / Αυτό / Αντικαταπληκτικά / Θα ‘ρθει Μια Μέρα / Τόσο Κοντά / Δεν Έχει Τέλος (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Το Αεροπλάνο / Η Μαίρη / Άσε Με Εδώ / Μηχανή / Άλλη Μια Μέρα / Ελλάδα / Στοιχειωμένο Σπίτι / Σαν Εσένα (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Πάρε Με Μαζί Σου (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Το Καράβι (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Βροχοποιός (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Ρόδες (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Τώρα Αρχίζω και Θυμάμαι (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Ότι Θες Εσύ / Λευκή Καταιγίδα / Ατλαντίς (Τα Ξύλινα Σπαθιά) / Στο Βράχο (Τα Ξύλινα Σπαθιά).

Η βραδιά έκλεισε με τον “Πύργο του Ποτέ” και το “Μικρό Πλεούμενο”, και εμείς ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη φορά που ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα είναι εκεί για να μας μαγέψουν.


  • Event: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & THE B-MOVIES
  • Date: Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014
  • City: Αθήνα
  • Venue: Stage Volume 1
  • Photos / Videos by: Γιάννης Νέγρης
  • More Photos: i-JUKEBOX.gr @ FacebookGallery

Παύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & The B-Movies

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter