07Ιουλίου2022

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 18:39 Γράφτηκε από: 

RED BULL BEDROOM JAM @ Stage Volume 1: 5 μπάντες / 4 κριτές / 3 εισιτήρια / 2 φεστιβάλ / πολλή μουσική

Οι κριτές αποφάσισαν και οι BrightSide. με τους Inconsistencies είναι τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο Ejekt Festival μέσω του Red Bull Bedroom Jam, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Revenge of the Giant Face και το Heavy by the Sea Festival.

Λίγες ώρες πριν καλωσορίσουμε τον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, τον μήνα που στην Αθήνα γίνονται μερικά από το μεγαλύτερα φεστιβάλ, βρεθήκαμε στο Stage Volume 1 για να δούμε από κοντά τις 5 μπάντες που νίκησαν στα weekly shows του Red Bull Bedroom Jam και διεκδικούσαν τη δική τους θέση στο Ejekt Festival και το Heavy By The Sea.

Λίγο μετά τις 10:00μμ, τα φώτα έσβησαν και στην σκηνή ανέβηκε για το καλωσόρισμα η Τζένη Μελιτά, συστήνοντας στο κοινό τούς Gus G, Γιάννη Παλτόγλου, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Παπαδά, κριτές που είχαν το δύσκολο έργο να αποφασίσουν ποιοι θα συμμετάσχουν στα δύο μεγάλα φεστιβάλ.

Photos: Τζένη Μελιτά / Γιάννης Παλτόγλου, Χρήστος Παπαδάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Gus G

Κατά σειρά εμφάνισης, οι BrightSide., Schooldrivers, Inconsistencies, MindthreaT και Revenge of the Giant Face ερμήνευσαν από 3 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και αυτό που τους έφερε στον τελικό.

Οι Brightside. από την Θεσσαλονίκη μάς ταξίδεψαν με τους Indie Rock ρυθμούς τους, οι Schooldrivers μας έδωσαν μια πιο hard rock ενέργεια, ενώ οι Inconsistencies, με τον Ηλία Μπογδάνο και την κιθάρα του, δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Από την πλευρά τους, οι MindthreaT ξεσήκωσαν το κοινό με τα metal ακούσματα και την σκηνική τους παρουσία, ενώ οι Revenge of the Giant Face, με hardcore punk και πολλούς φανατικούς υποστηρικτές, έκλεισαν τον διαγωνισμό.

Photos: BrightSide., Schooldrivers, Inconsistencies, MindthreaT, Revenge of the Giant Face

Οι κριτές είδαν, άκουσαν και αποφάσισαν, ο φάκελος βρισκόταν στα χέρια της Τζένης Μελιτά και η αγωνία όλων, στο κόκκινο… Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο Ejekt Festival θα δούμε τους BrightSide. και τους Inconsistencies, ενώ στο Heavy By The Sea τούς Revenge of the Giant Face.

Με τη σειρά μας, περιμένουμε με αγωνία για την 23η και 25η Ιουνίου (HTBS & Ejekt αντίστοιχα), ώστε να τους απολαύσουμε ξανά στα stage.


  • Event: RED BULL BEDROOM JAM - JUDGES SELECTION:
    BRIGHTSIDE. / INCONSISTENCIES / REVENGE OF
    THE GIANT FACE / SCHOOLDRIVERS / MINDTHREAT
  • Date: Σάββατο 31 Μαΐου 2014
  • City: Αθήνα
  • Venue: Stage Volume 1
  • Photos by: Αφροδίτη Ζαγγανά - 500px.com/afroditizag


Gallery

BrightSide.BrightSide.BrightSide.BrightSide.BrightSide.SchooldriversSchooldriversSchooldriversSchooldriversSchooldriversSchooldriversSchooldriversSchooldriversSchooldriversSchooldriversInconsistenciesInconsistenciesInconsistenciesInconsistenciesInconsistenciesInconsistenciesInconsistenciesInconsistenciesMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTMindthreaTRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant FaceRevenge of the Giant Face

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter