05Δεκεμβρίου2020

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 23:26 Γράφτηκε από: 

ENCARDIA για τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ @ Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων: Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας…

Μουσική, κέφι, αλληλεγγύη. Ένα τρίπτυχο που επαναλήφθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Οι Encardia με τον Ηλία Λογοθέτη και τον Κώστα Θωμαΐδη, η μουσική μπάντα του ΚΕΘΕΑ Στροφή με τη Γιώτα Νέγκα, καθώς και τα μουσικά σύνολα του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση και ΚΕΘΕΑ Διάβαση, φρόντισαν για τη μουσική επένδυση της υπέροχης βραδιάς.

Από την πλευρά τους, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με την υποστήριξη του Ρ/Σ 105.5 “Στο Κόκκινο” και την επιμέλεια του Γιώργου Πουλίδη, ανέλαβαν την οργάνωση αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης, με το πολύ εύστοχο σύνθημα “ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, προκειμένου να στηριχθεί το δύσκολο έργο των Γιατρών του Κόσμου.

Photo: Encardia

Οι χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στην Τεχνόπολη, δύο χρόνια μετά από την αντίστοιχη συναυλία στον ίδιο χώρο, έδωσαν με τη σειρά τους το πιο σημαντικό δώρο. Ένα κουτί αντιβίωση, ένα παιδικό γάλα και η συμπαράσταση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αγάπη μας.

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, οι μουσικές του κόσμου που έντυσαν αυτή τη βραδιά, το κατάλληλο “γιατρικό” και το μήνυμα αλληλεγγύης, ηχηρό και μαζικό. Πράγματι, το μοναδικό και πιο δυνατό “όπλο”…


  • Event: ENCARDIA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • Special guests: Ηλίας Λογοθέτης, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώτα Νέγκα, Μουσική Μπάντα
    ΚΕΘΕΑ Στροφή, Μουσικά Σύνολα ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση & ΚΕΘΕΑ Διάβαση
  • Date: Τρίτη 13 Μαΐου 2014
  • City: Αθήνα
  • Venue: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης
  • More Photos: i-JUKEBOX.gr @ Facebook


Gallery

Μουσική Μπάντα ΚΕΘΕΑ ΣτροφήEncardiaEncardiaEncardiaEncardiaEncardiaEncardiaEncardiaEncardiaEncardiaEncardiaEncardia

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter