19Απριλίου2024

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 20:14 Γράφτηκε από: 

Είδαμε (νιώσαμε) την μπουλντόζα των Truckfighters στο An…

H διαφήμιση fashion ιστοσελίδας, με το περίφημο καπελάκι Truckfighters, δεν θα μπορούσε να έρθει πιο κατάλληλη στιγμή (και να περιγράψει καλύτερα την επιστροφή των Σουηδών στην Ελλάδα).

Σαν μπουλντόζα πάνω στη σκηνή του An Club, η μπάντα από Örebro «έσπειρε & θέρισε» heavy rock, μοιράζοντάς το απλόχερα σε όλους εμάς τους τυχερούς που ήμασταν εκεί…

Το βράδυ στο An ξεκίνησε με τους δραστήριους Black Hat Bones, οι οποίοι ανέβηκαν στο stage με τον αέρα της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς, παρουσιάζοντας νέο και παλαιότερο υλικό, καθώς και μία διασκευή στους Black Flag.

BLACK HAT BONES SETLIST

01. The Prophet King

02. Maneater

03. El Camino

04. Bleed in Face

05. Love

06. Nervous Breakdown (Black Flag cover)

07. Devil Rockers

08. Yeah!!!

H συνέχεια περιλάμβανε τους Semen of the Sun, οι οποίοι μοίρασαν το setlist τους ανάμεσα στις δύο έως τώρα full-length κυκλοφορίες τους (Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine και The Walk), ενώ έπαιξαν και δύο καινούρια τους τραγούδια, κρατώντας θερμή την ατμόσφαιρα πριν από το «κυρίως πιάτο» της συναυλίας.

SEMEN OF THE SUN SETLIST

01. New song

02. Dark Days

03. Poison from Above

04. New song (Cool Rock)

05. Cheap Hotel

06. Earth Spinning in Reverse

07. Roses

08. You Don’t Deserve This Song

09. Dive

10. Corner Bar Freaks

Η ώρα για σουηδικό τρίο είχε φτάσει κάπου εκεί και η ανυπομονησία δεν πήγε στράφι. Πρώτη συναυλία της χρονιάς για το i-JUKEBOX.gr και ο Dango ήδη έβαλε υποψηφιότητα για τη “live persona” του 2014. Αεικίνητος, εκρηκτικός, διασκεδαστικός (και λίγα λες), άλλοτε θυμίζοντας Gene Simmons και άλλοτε Angus Young. Μαζί με τον Ozo και τον Poncho (nicknames να σου πετύχουν), δημιούργησαν το τέλειο μείγμα.

Οι Truckfighters δεν χρειάστηκαν περισσότερα από μία ώρα για να μας ισοπεδώσουν. Με τραγούδια από τα έως τώρα άλμπουμ τους, συν υλικό (The Chairman, Mind Control) από το Universe, που κυκλοφορεί σε δύο εβδομάδες, ήρθαν, είδαν, απήλθαν, έκλεισαν ραντεβού για απόψε (11/1) στο Eightball της Θεσσαλονίκης και μας έκλεισαν το μάτι για την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθούν, παρέα με τα βαριά και ασήκωτα υλικά τους. Cheers, mates (και για τον Μάριο από την P90, also, που τους έφερε).

TRUCKFIGHTERS SETLIST

01. Desert Cruiser

02. Atomic

03. The Chairman

04. Traffic

05. Monte Gargano

06. Mind Control

07. Chameleon


  • Event: TRUCKFIGHTERS
  • Opening acts: Semen of the Sun
    Black Hat Bones
  • Date: Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014
  • City: Αθήνα
  • Venue: An Club
  • Photos / Videos by: Γιάννης Νέγρης
  • More Photos: I-jukebox at Facebook


Gallery

Black Hat BonesBlack Hat BonesBlack Hat BonesBlack Hat BonesBlack Hat BonesBlack Hat BonesSemen of the SunSemen of the SunSemen of the SunSemen of the SunTruckfightersTruckfightersTruckfightersTruckfightersTruckfightersTruckfightersTruckfightersTruckfightersTruckfightersTruckfighters

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read

  • Οι special guests των TRUCKFIGHTERS στο An Club

    Κλείνοντας φέτος τα 20 χρόνια ενεργούς δράσης και αποτελώντας μια από τις πρώτες και μακροβιότερες μπάντες της ελληνικής heavy rock σκηνής, οι Potergeist θα είναι οι special guests στη συναυλία των Truckfighters, το Σάββατο 18 Μαΐου στο An Club.

  • Οι TRUCKFIGHTERS στο An Club

    Οι Truckfighters, ένας από τους θεμέλιους λίθους της stoner rock/metal σκηνής, επιστρέφουν το Σάββατο 18 Μαΐου μετά από 10 χρόνια στο An Club.

  • Ανταπόκριση: NIGHTSTALKER, THE LAST DRIVE w/ Black Hat Bones @ Τεχνόπολη

    Αυτά είναι καλό να συμβαίνουν, “για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι”, καθώς η - πάνω από όλα ανθρώπινη - σχέση ορισμένων γκρουπ, πρέπει να διαδίδεται και να αποτελεί φάρο για όλους όσους κοιμούνται με τη μουσική στο προσκέφαλό τους.

  • Οι NIGHTSTALKER στο NEW LONG FEST

    Με την προσθήκη των Nightstalker ολοκληρώθηκε το line-up του φετινού New Long Fest, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

  • Το line-up του NEW LONG FEST 2018

    Με τη συμμετοχή 14 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το New Long Fest, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.


Newsletter