04Ιουλίου2020

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 13:59 Γράφτηκε από: 

B.D.Foxmoor @ Αρχιτεκτονική Live Stage: Δάκρυα που κυλήσανε για σένα, γίνανε τραγούδια…

H τέταρτη εμφάνιση του B.D.Foxmoor στην Αρχιτεκτονική, ήταν και η τελευταία κατά την οποία ο ηγέτης των Active Member θα παρουσίαζε το «Πύρινο Βιος» του στην Αθήνα.

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό, το οποίο γέμισε τον χώρο, η 5ωρη παράσταση - αναδρομή του B.D. Foxmoor, μας έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε ρίμες και ήχους που είχαμε χρόνια να ακούσουμε ζωντανά, καθώς όπως ο ίδιος είπε στην αρχή της βραδιάς, «πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίζεις με το παρελθόν, για να περάσεις σε μια άλλη “εποχή”».

Από τα Αδέρφια που Χάθηκαν Νωρίς και τα Παιχνίδια της Ψυχής, στον Πρόσφυγα, το Άκου Μάνα και το Λαβωμένο Ξωτικό. Από το Εγώ Φταίω και το Δυτικά απ’ το Ποτάμι, στον Μαγικό Αυλό, το Μηδέν και το Χρέωσέ τα στη Φωτιά. Και από το Θα ‘θελα να ‘μουν και την Πρεμιέρα, στο Κυνήγι Μαγισσών, το Με το Ζερβό και το No Man’s Land

Το κοινό όρθιο συνόδεψε τον B.D.Foxmoor στο Πάμε (Guantanamo), το Φυσάει Κόντρα και σε αρκετές ακόμα στιγμές αυτής της μοναδικής βραδιάς, η οποία μας άφησε μια γλυκιά ανάμνηση για εκείνα τα χρόνια που ίσως τελικά και να μην πέρασαν ανεπιστρεπτί…


  • Event: B.D.FOXMOOR: ΠΥΡΙΝΟ ΒΙΟΣ
  • Date: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013
  • City: Αθήνα
  • Venue: Αρχιτεκτονική Live Stage
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης
  • More Photos: I-jukebox at FacebookGallery

B.D.FoxmoorB.D.FoxmoorB.D.FoxmoorB.D.FoxmoorB.D.FoxmoorB.D.FoxmoorB.D.Foxmoor

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter