17Μαΐου2022

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 16:55 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: SOCIAL WASTE @ Gagarin 205

Με υψωμένη τη σημαία της ουτοπίας στην πειρατική τους γαλέρα, αψηφούν τα σύνορα της Μεσογείου και ταξιδεύουν με κατεύθυνση όλα τα λιμάνια της υδρογείου.

Οι SOCIAL WASTE επέστρεψαν μετά από σχεδόν 4 χρόνια στη σκηνή του Gagarin 205, για ένα διήμερο παρουσίασης του άλμπουμ “Σύνορα” (κάλλιο αργά, παρά ποτέ), μαζί με στιγμές από τα προηγούμενα δισκογραφήματά τους.

“Οι Μπάντες” από τον τελευταίο δίσκο έκαναν την αρχή, ενώ η συνέχεια, εν είδει προθέρμανσης, περιλάμβανε αναδρομή στο παρελθόν, με κομμάτια σαν τα “Ποτοσί”, “Στη Γιορτή της Ουτοπίας”, “Θα τον Αλλάξουμε Εμείς” και “Το Hip Hop της Μεσογείου”, με τον Λεωνίδα να διηγείται μια χιουμοριστική ιστορία αναφορικά με τη χρήση μουσικού κομματιού των Χαΐνηδων.

Φυσικά, δεν μπορούσαν να λείψουν ένα “Του Άρη” και ένα “Του Χρόνη”, ενώ ιδιαίτερη μνεία, περνώντας πλέον στο άλμπουμ “Σύνορα”, έγινε και στον δημοσιογράφο Χρίστο Χαραλαμπόπουλο, στιχουργό του “Οι Πόλεις”, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να ακούσει το συγκεκριμένο τραγούδι ζωντανά.

“Τα Μέγαρα”, “Corto”, “Σύνορα”, “Το Τσιφλίκι”, “Τα Παιδιά με τα Φαρδιά Παντελόνια”, “Λένε”, μαζί με τα παλαιότερα “Θα ’τανε δε θα ’ταν 15” και “Με Μια Πειρατική Γαλέρα”, δημιούργησαν την ιδανική σύνδεση ανάμεσα σε μπάντα και κοινό, που τόσο πολύ μας έλειψε στον καιρό της πανδημίας.

Setlist: Οι Μπάντες / Για να Νικήσουν / Το Hip Hop της Μεσογείου / Μάτια Μεγάλα / Ποτοσί / Στη Γιορτή της Ουτοπίας / Του Κόσμου τα Λιμάνια / Θα τον Αλλάξουμε Εμείς / Του Άρη / Του Χρόνη / Βοριάς και Λίβας / Οι Πόλεις / Τα Μέγαρα / Corto / Σύνορα / Το Τσιφλίκι / Τα Παιδιά με τα Φαρδιά Παντελόνια / Οι Περιπατητές του Κόσμου / Θα ’τανε δε θα ’ταν 15 / Λένε / Με Μια Πειρατική Γαλέρα.

* Φωτογραφίες: Γιάννης ΝέγρηςGallery

Social WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial Waste

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter