30Οκτωβρίου2020

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 16:07 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + B-MOVIES @ Gagarin 205

Εκπλήξεις, πειραγμένα τραγούδια και ένα εντυπωσιακό light show.

Κάπως έτσι κύλησε η επιστροφή του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ με τους B-MOVIES έπειτα από 3,5 χρόνια στο γεμάτο Gagarin 205, τον χώρο που, αν μη τι άλλο, τους ταιριάζει περισσότερο.

Το set περιλάμβανε, ως συνήθως, γενναίες δόσεις από Ξύλινα Σπαθιά, ενώ μετά από 13ετία οι B-Movies εμφανίστηκαν χωρίς τον Ορέστη Μπενέκα, με τον Χρήστο Λαϊνά να δίνει βάση περισσότερο στον κιθαριστικό και λιγότερο στον ηλεκτρονικό τομέα.

Το θερμόμετρο ανέβηκε από νωρίς, με τραγούδια σαν τα “Η Μαίρη”, “Μόνο Αυτό”, “Ρίτα” και “Πουλιά”, όπως και με το “Η Νέα Βαρβαρότητα” που ξεσήκωσε το κοινό, ενώ εν συνεχεία το set περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τα “Κοραλένιος Βυθός”, “Ρομπότ”, “Άσε Με Εδώ”, “Ένα Αλλιώτικο Παιδάκι”, “Τώρα Αρχίζω και Θυμάμαι”, “Ατλαντίς”, “Πάρε Με Μαζί Σου”, “Η Τελευταία Φορά”, “Φωτιά στο Λιμάνι” και “Θεριστές”.

Σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια, οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies προκάλεσαν χαμό με τα “Ρόδες” και “Λιωμένο Παγωτό” ακριβώς πριν το πρώτο encore, το οποίο ξεκίνησε με τα “Στο Βράχο” και “Περιμένω”, και κορυφώθηκε με τα “Ότι Θες Εσύ” και “Ο Βασιλιάς της Σκόνης”.

Με τη σειρά του, το “Ένα Παράξενο Τραγούδι” ήρθε στο δεύτερο encore για να κλείσει, όπως πάντα, τη βραδιά μέσα σε έναν θορυβώδη παροξυσμό και να μας θυμίσει για μία ακόμη φορά πως είναι προσωπική μας ανάγκη η παρακολούθηση μιας συναυλίας του Παυλίδη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

* Φωτογραφίες: Γιάννης ΝέγρηςGallery

Παύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-Movies

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter