21Νοεμβρίου2019

Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 19:35 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ΒΕΒΗΛΟΣ @ Τεχνόπολη

Στη ζωή οφείλεις να παίρνεις πάντα θέση. Ή είσαι από εδώ, ή είσαι από εκεί.

Αυτό το βίωμα ο ΒΕΒΗΛΟΣ το έχει κάνει στίχους και κάθε φορά που ερμηνεύει τα τραγούδια του, το θεμελιώνει όλο και περισσότερο στα αυτιά όσων έχουν τη διάθεση να ακούσουν, να σκεφτούν, να προβληματιστούν, να αποφασίσουν.

Χωρίς τον Παράφρονα τούτη τη φορά, λόγω ενός ατυχήματος, και με σταθερή παρέα τον DJ Magnum και τον Τσέκο, ο Βέβηλος άναψε πολλές φωτιές στην Τεχνόπολη, άσχετα αν η προσέλευση ήταν σαφώς μικρότερη από το συνηθισμένο (το ίδιο που ίσχυσε και την προηγούμενη μέρα του Urban Festival στην οποία παρακολουθήσαμε τους Social Waste).

Έτσι λοιπόν, τα “Νεκρή Ζώνη”, “Τέσσερα Στοιχειά”, “Φύλαγέ με”, “Με Λένε Δρόμο”, “Ποτέ δε Σημαδεύουνε στα Πόδια”, “Φτιάξε Έναν Ήλιο”, “Άμα Ρωτήσουν που Χάθηκα” (ηχογράφηση με Anser), “Εθισμός” και “Το Βιβλίο των Ηρώων του Δρόμου”, προκάλεσαν την απαραίτητη αναστάτωση στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ανάμεσα στο “Μίσος” και το “Σεζάριο”, ο Βέβηλος έκανε μια ακόμη κατάθεση:

“Το μίσος τους είναι μίσος για το διαφορετικό. Αφανίζονται διάφορα κεφάλια τους τον τελευταίο καιρό, αλλά ξεπηδάνε μετέπειτα δεξιά και αριστερά. Τον νου σας και στα δύο. Ένα τέτοιο κεφάλι δολοφόνησε τον Ζακ. Άραγε ποιοι είναι χειρότεροι; Αυτοί που τον σκότωσαν, ή αυτοί που κοιτούσαν; Για τον Ζαχαρία…”.

Ακολούθησε το “Ηiphopolis” παρέα με τον Μορφέα, τα “Πολισμανία” και “Μήνυμα στο Μπουκάλι”, το “Λευτεριά”, αφιερωμένο στον Κώστα Σακκά και τον Γιάννη Δημητράκη που βρίσκονται υπό κράτηση στα “σωφρονιστικά” τους καταστήματα, καθώς και τα “Να Έρθεις Απόψε να με Βρεις” και “Η Νύχτα που Έπαψα να Μεταφράζω τις Σιωπές”, με τα οποία ο Βέβηλος μας αποχαιρέτησε μετά από μια ώρα και κάτι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 8 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

* Φωτογραφίες: Γιάννης ΝέγρηςGallery

ΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλοςΒέβηλος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter