24Σεπτεμβρίου2022

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 18:48 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: SOCIAL WASTE @ Τεχνόπολη

Ακόμα και τους τίτλους των τραγουδιών να διαβάσεις, χωρίς να γνωρίζεις κάτι περισσότερο για το συγκρότημα, νιώθεις ότι εκεί πάνω, στη σκηνή, εκπροσωπεί και εσένα.

Οι SOCIAL WASTE επανήλθαν, λοιπόν, μετά το sold out του Μαΐου, αυτή τη φορά με μια εμφάνιση στην Τεχνόπολη, στο πλαίσιο του Urban Festival, το οποίο δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει σε αυτή τη δεύτερη μέρα του το μαζικό ενδιαφέρον του κόσμου.

Παρ’ όλα αυτά, στην κάτι περισσότερο από μία ώρα που είχαν στη διάθεσή τους, οι Social Waste έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, όπως και το κοινό τους, που συνόδευε το σχήμα σε κάθε του τραγούδι.

Η συναυλία ξεκίνησε με τα “Για να Νικήσουν” και “Το Hip Hop της Μεσογείου”, ενώ ακολούθησαν το “Των Ανέμων και των Θαλασσών”, προϊόν συνεργασίας με τον Σκηνοθέτη, και το καινούριο “Τα Σύνορα”.

Αμέσως μετά, σειρά πήραν δύο κομμάτια τα οποία οι Social Waste έχουν ηχογραφήσει με τον Κωνσταντή Παπακωνσταντίνου, το “Μάτια Μεγάλα” και το πανέμορφο “Ποτοσί”, το οποίο στάθηκε αφορμή για αναφορά στην αθώωση όσων διώκονταν για τη διαμαρτυρία στον Λάκκο Καρατζά και τη συνέχιση του αγώνα στις Σκουριές.

Οι Social Waste συνέχισαν με το “Στη Γιορτή της Ουτοπίας”, μετά το τέλος του οποίου μίλησαν για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και κάλεσαν τον κόσμο να παρευρίσκεται σε αυτή, ενώ το “Θα ‘τανε δε θα ‘ταν 15”, το “Θα τον Αλλάξουμε Εμείς”, το καινούριο “Τα Μέγαρα”, τα “Του Άρη” και “Του Χρόνη”, το “Με τον Καιρό να ‘ναι Κόντρα” και το “Με Μια Πειρατική Γαλέρα”, που περιγράφει την ιστορία του γκρουπ, ήταν οι στιγμές που μας οδήγησαν στο τέλος της βραδιάς και στην ευχή για καλή αντάμωση.

* Φωτογραφίες: Γιάννης ΝέγρηςGallery

Social WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial WasteSocial Waste

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter