17Ιουλίου2019

Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018 18:39 Γράφτηκε από: 

10 τραγούδια για τους DARK TRANQUILLITY

Σκηνή του Gothenburg και μελωδικό death metal θα ήταν λειψά χωρίς αυτούς.

Αποτελώντας ένα πρωταρχικό και μόνιμο, όσο και εξαιρετικό, δείγμα της συγκεκριμένης σκηνής, είτε με την 25ετή δισκογραφική τους παρουσία, είτε με τις εκρηκτικής τους συναυλίες, οι DARK TRANQUILLITY επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από μια 4ετία, αφού ούτως ή άλλως είναι μόνιμοι επισκέπτες στον τόπο μας εδώ και καιρό.

Με το πανέμορφο τελευταίο τους άλμπουμ “Atoma” στις βαλίτσες, οι Σουηδοί θα καταστρέψουν κάθε σημάδι ηρεμίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να προετοιμαστούμε κατάλληλα με την παρακάτω playlist.

* Οι Dark Tranquillity εμφανίζονται το Σάββατο 21 Απριλίου στο Principal Club Theater (28€ & 30€ / Musicland, Alone Metal Store, Dizzy Dolls, Café Bar Διώροφον, 123Tickets.gr) και την Κυριακή 22 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy (28€ & 30€ / Ticket House, Metal Era, No Remorse Records, Reload Stores, Cinema Libre, Uncle Chronis Tattoo, Monsterville, Dazzled, Γερμανός/Cosmote, 123Tickets.gr, TicketHouse.gr, TicketMaster.gr). Τις συναυλίες ανοίγουν οι Equilibrium καθώς και ένα ή δύο ακόμα διεθνή ονόματα που θα ανακοινωθούν.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter