19Μαρτίου2024

Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 15:31 Γράφτηκε από: 

25 τραγούδια για τη φετινή εγχώρια σύμπραξη στην Πλατεία Νερού

Ως “παράλληλο event” του RELEASE ATHENS, η εγχώρια σύμπραξη της Πλατείας Νερού περιλαμβάνει για φέτος τους ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ & 100°C, τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ, τους LAST DRIVE, τους BIG NOSE ATTACK και τους HOLY MONITOR, οι οποίοι δίνουν ραντεβού το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Φάληρο.

Τα τρία ίσως σπουδαιότερα ονόματα στην ιστορία της ελληνικής ροκ σκηνής, συναντούν δύο μεταγενέστερα γκρουπ, δημιουργώντας ένα line-up που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μας προσφέρει αξέχαστες στιγμές.

Με την προπώληση εισιτηρίων να συνεχίζεται στα 13€ από τα 11 876, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, FuzzClub.gr, ReleaseAthens.gr και Viva.gr (στο ταμείο η τιμή θα είναι 15€), πάμε να ζεσταθούμε ενόψει της μεγάλης βραδιάς…



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι LUNARSEA και οι SCARFLOOD στο CHANIA ROCK FESTIVAL
    Οι LUNARSEA και οι SCARFLOOD στο CHANIA ROCK FESTIVAL

    Οι Ιταλοί melodic death metallers Lunarsea και οι Ρεθυμνιώτες rockers/metallers Scarflood κλείνουν το line-up της πρώτης ημέρας του Chania Rock Festival, ανεβαίνοντας την Παρασκευή 26 Ιουλίου στη σκηνή του Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου στο πλευρό των Blind Guardian και Exodus.

  • Οι THE VULCAN ITCH στο An Club
    Οι THE VULCAN ITCH στο An Club

    Το groove rock power trio των The Vulcan Itch παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ “Rise of the Fallen” την Πέμπτη 11 Απριλίου στο An Club, με special guests τους The Page of Cups και Kidney Black.

  • Το μήνυμα του DENNIS STRATTON για τη συναυλία των MAIDEN UNITED στο An Club
    Το μήνυμα του DENNIS STRATTON για τη συναυλία των MAIDEN UNITED στο An Club

    O Dennis Stratton, κιθαρίστας των Iron Maiden στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, στέλνει το δικό του μήνυμα στο κοινό ενόψει της συναυλίας των Maiden uniteD, την Παρασκευή 12 Απριλίου στο An Club.

  • Οι DEUS στο Floyd
    Οι DEUS στο Floyd

    Έχοντας καθιερωθεί ως μια από τις πλέον ευρηματικές, δαιμόνιες και εμπνευσμένες μπάντες της γενιάς της, οι dEUS έρχονται με νέο υλικό και όλα τα γνωστά τους τραγούδια στην αγαπημένη τους Ελλάδα, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Floyd.

  • Οι SOCIAL WASTE και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Τεχνόπολη
    Οι SOCIAL WASTE και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Τεχνόπολη

    Οι Social Waste και οι Θραξ Πανκc, δύο συγκροτήματα χτισμένα πάνω σε συνεργατικό πλαίσιο που τους ενώνουν η μουσική και οι αξίες τους, συμπράττουν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Τεχνόπολη.

Also Read

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ με δημιουργούς της νεότερης γενιάς στο Gazarte

    Επιλέγοντας δημιουργούς της νεότερης γενιάς και τραγουδώντας μαζί τους επί σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη μουσική συνάντηση “Ανατέλλω” με το Παιδί Τραύμα, τη Sophie Lies και opening act τους Turboflow3000, την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Gazarte.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στα ROCKWAVE NIGHTS στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει την “Ηλεκτρική Καρέκλα”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική από την πλούσια διαδρομή του, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων.

  • Oι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100ºC στην Τεχνόπολη

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC στήνουν μια συναυλία-γιορτή τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, με special guest το Παιδί Τραύμα.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Ηρώδειο

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου την “Ηλεκτρική Καρέκλα στο Ηρώδειο”, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Θέατρο Κήπου

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100°C ανεβαίνουν την Κυριακή 11 Ιουνίου στη σκηνή του Θεάτρου Κήπου στη Θεσσαλονίκη, με special guests τα Υπόγεια Ρεύματα.


Newsletter