09Απριλίου2020

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:28 Γράφτηκε από: 

5 τραγούδια για τους BLUES PILLS

Οι BLUES PILLS έχουν κυκλοφορήσει μόνο δύο full-length άλμπουμ (και μια σειρά από EPs), κι όμως, μοιάζει σαν να βρίσκονται χρόνια στη ζωή μας.

Η πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2015, με αφορμή το επώνυμο ντεμπούτο τους, ενώ μετά από δύο χρόνια και ισάριθμες εκπληκτικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το γκρουπ από τη Σουηδία επιστρέφει, αυτή τη φορά με τον δίσκο “Lady in Gold” στις αποσκευές του.

Η μαγευτική και εκρηκτική Elin Larsson, μαζί με τον Dorian Sorriaux, τον Zach Anderson και τον André Kvarnström, συνθέτουν ένα σύνολο που, παρά το νεαρό της ηλικίας, παραδίδει σεμινάρια μουσικής παιδείας, και μάλλον αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που “με το καλημέρα” το όνομα των Blues Pills εξαπλώθηκε παγκοσμίως.

Kάνοντας μια επιλογή ανάμεσα στα δύο έως τώρα άλμπουμ τους, ακούμε τα παρακάτω και τους περιμένουμε με ανυπομονησία για δύο ακόμη αξέχαστες βραδιές.

* Οι Blues Pills εμφανίζονται την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Principal Club Theater (20€ & 23€ / Τicket House, Stereodisc, The Nephilim Metal Store, Rover Bar, Public, Viva.gr) και το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Piraeus 117 Academy (22€ & 25€ / Ticket House, Rhythm Records, Metal Era, Sound Effect Records, TicketPro.gr, TicketHouse.gr).E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter